Miért van az, hogy néha az utcán olyan érzésem van mintha le akarnának lőni, mintha céloznának rám, és közben magamban elképzelem hogy már lelőttek és "érzem" a fájdalmat?
Igen, lehet előző élet.De ez már inkább fóbia, ráadásul erős beleérző képességed lehet, ezért érzed át a dolgokat.Ha nem muszáj, ne jár ki akkor sötétben.Ne okozz felesleges stresszt ezzel magadnak.
Legrosszabb esetben előérzet is lehet, bár akkor konkrét kép jelenne meg lőtted ,tehát konkrét helyen félnél szerintem.Veszélyes környéken laksz?
Vagy tényleg le akarnak lőni.
"Attól hogy paranoiás vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek!"
nem nézek akció filmeket mert nem szeretem,és nem is játszom a sim3 -an kivül semmivel:)
nem lakom veszélyes környéken(bár ma már mindenhol van valami veszélyforrás)..elég idegesitö érzés ez!köszönöm az eddigi válaszokat
Ha főleg éjszaka akkor valószínűleg sötéttől való félelem.
Vagy inkább írjuk úgy hogy ismeretlentől való félelem.
Régebben nekem is volt hasonló.
Bár nekem olyan volt mintha mindig lett volna mögöttem valaki. Nálam ez úgy múlt egy hogy sötét erdőkbe járkáltam este. Először alig mersz bemenni, aztán egy idő után rájössz hogy nincs ott semmi amitől félned kell. Most akár ott is alszok az erdő közepén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!