Hogy lehet magunktól felébredni?
nekem már volt olyan hogy:
játék szerűen léptem ki.
megjelenítettem a menüt és rá mente a kilépésre és már felébredtem. (asszem nem én voltam hanem úgyis felébredtem volna szerintem mert kipihenten ébredtem fel.)
amikor látszik hogy rémálom lesz megpróbálok azonnal kilépni.(felébredni)
van amikor sikerül van amikor nem sikerült.
ehhez szerintem tudatós álmodást kellene tudni.
Nekem van olyan, hogy amikor rosszat álmodok, magamtól felébredek. Egyszerű:
Nem is nagyon tudom elmondani, de a legegyszerűbb, ha behunyod a szemed (álmodban), összeszorítod, és megpróbálsz felkelni. Sajnos ennyit segíthetek csak, mert ezt így nem nagyon lehet elmondnai.
Nos igen, ehhez tudatos álmodás is kellene. De a gyakorlat is megteszi. Pár hete ugyan így voltam, tudtam hogy álmodok az álmomban, mikor felakartam ébredni erősen rágondoltam hogy felébredek behunytam a szemem és felébredtem.
A leggyakoribb módszerek, ahhoz hogy megtudd hogy éppen álmodsz, a valóság tesztek.
Nagyon jó módszer csak nehezen kivitelezhető az álmodás csapongó természetéből fakadóan, ha Mereven egy Pontot bámulsz. Először elmosódik a világ aztán felébredsz.
A pörgéssel ha nem csukod be a szemed stabilizálni tudod az álmot. Amikor érzed, hogy véget érne, de még kell egy perc, hogy megnézd mi van a széfben ;)
köszi szépen mindenkinek
és jóra fordítani hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!