Úristen! Úristen! Talán valami csodabogár vagyok!? --->
Tegnap otthon voltam, neteztem, és véletlenül eltüntettem a Menüsort, a Böngésző eszköztárt, és a Könyvjelző eszköztárt. Nem tudtam visszaállítani, és nagyon sírtam, mert nem az enyém a gép. Azt álmodtam, hogy megnyomtam a Ctrl vagy a Alt billentyűt (már nem tom melyik pontosan) és visszajött a Böngésző eszköztár,a Könyvjelző eszköztár, meg a menüsor. Na mondom megnézem, hátha ha azt megnyomom, visszaáll. Megnyomtam, és kijött mindegyik. Nagyon megijedtem. Talán tényleg valami selejt, jósló csodabogár vagyok??? Még szinte most sem fogtam fel, hogy ez történt velem!!!!!!
9/l
Nem kitaláció! Higgyetek nekem! Én annyira megijedtem!!! Nem hazudok! Egyébként meg a bal klikkel rákattintasz oda, akkor kiírja h menüsör, meg ilyenek...
Kérlek írjatok! :'(
De hát nem értitek? Azt álmodtam, hogy megnyomtam az alt nevű gombot, és minden visszaállt!!!
A valóságban is ugyanezt kipróbáltam, és visszajött minden!!! Ez nem fura egy kicsit?
És nem hazudok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez tök jó :)
Anyukám is egyszer nem találta meg a kedvenc karkötőjét, aztán azt álmodta h eggyel alatta lévő dobozba tette. megnézte, és ottvolt :D ha akarsz úgy beszélni h nem zavarnak közbe a bunkók, akik ennyire tanulatlanok és baromságokat írnak akk írj nyugodtan e-mailt :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!