Miért álmodom folyton, hogy megcsalom?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretem, ő is engem, de mindig azt álmodom, hogy megcsalom valakivel. Általában változó a személy, már vagy 4 emberrel csaltam meg álmomban, egy ismeretlen volt. Pedig nem szeretném... de mégis megcsalom álmomban, és ez annyira idegesítő :S úgy szokott lenni, tudom hogy van barátom, és azt is tudom, hogy nem akarom megcsalni, de mégis megteszem, pedig nem is állok hozzá közel, és megcsókolom a fiút... de simán megtehetném, hogy ne. Tudom is, hogy nem jót csinálok, és volt már, hogy megcsókoltam, és utána álmomban lelkiismeretfurdalásom lett. Az életben soha nem csalnám meg, de ő elég féltékeny típus, fél, hogy megcsalom, de soha nem tenném... miért álmodok ilyet?2010. nov. 8. 22:25
1/3 anonim válasza:
hoppá az az álmodban szerintem én voltam , lebuktam fenébe :(
2/3 anonim válasza:
Szerintem azért, mert valahol mélyen benned van az elfolytott vágy, hogy másokkal is legyél, de csak futó kapcsolat szinten. Érzelmileg egyetlen álombeli szeretődhöz sem akarsz kötődni. Talán csak egy kis izgalomra van szükséged, amit a lebukás veszélye kokz, vagy van valami, amit a barátod nem tud megadni neked, de te mégis igényelnéd.
Más nem jut eszembe, ennyi tellt tőlem :)
3/3 anonim válasza:
Vagy annyira rettegsz hogy véletlen meg fogod őt csalni!
Én ugy vagyok az álmokkal általába(tapasztalatból irom)
hogy amit az álmomba megtörténik az a valóságba nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!