Mit jelenthet ha a párom folyton azt álmodja hogy megcsalom?
Figyelt kérdés
Mindig olyanokat álmodik hogy más fiúkkal vagyok és megcsalom őt!! Pedig nagyon jó a kapcsolatunk!!!!2010. jan. 4. 10:59
1/11 anonim válasza:
Egyértelmű: nem teljesen biztos önmagában!
2/11 A kérdező kommentje:
De igen mindennél jobban szeret még az életét is feladná értem és tudom hogy ez így van!!! Éppen ezért nem értem miért álmodja folyton hogy megcsalom!!
2010. jan. 4. 11:12
3/11 anonim válasza:
Én is mindig ilyeneket álmodok!Lehet azért mert elég féltékeny típus vagyok és nem bízom 100%-ig a barátomban!
20L
4/11 anonim válasza:
Ha biztos lenne önmagában, akkor nem abban lenne biztos, hogy ő szeret téged mindennél jobban, hanem te őt!
5/11 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek nem bizik meg bennem eléggé és nem hiszi hogy én is ugyan úgy szeretem őt ahogy ő éngem? És ha így van akkor hogy bizonyítsam be neki????
2010. jan. 4. 11:17
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy éppen azért mert annyira szeret! Ábrándítsd ki kicsit magadból :))
7/11 A kérdező kommentje:
Mi? Nagyon szeret, nagyon nagyon de tényleg el se lehet mondani hogy mennyire persze én is őt!!!!!!
2010. jan. 4. 11:35
9/11 anonim válasza:
Az álmok önmagunkról szólnak a barátod félemei ezek az álmok.
10/11 anonim válasza:
Blöfföl és téged idegesít, ronda szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!