Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtál már a saját gyerekkor...

Álmodtál már a saját gyerekkori önmagaddal? Ha igen, mit és hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés
Én egyszer, kb 12 évesen álmodtam a 9 éves énemmel. Elmentünk együtt vásárolni, aztán összebújtunk az ágyban és elaltatott, emgnyugtatott. Így ébredtem fel

dec. 20. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes lehetett
dec. 21. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most hagy eves vagy? Fiu, lany?
dec. 21. 09:21
 3/6 A kérdező kommentje:

2

23/f

dec. 21. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És milyen az életed?
dec. 21. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen formában nem, mint ahogyan leírtad, de olyan már álmodtam, hogy a fiatalabb énemként voltam magam az álmomban. Nem nagyon emlékszem, de kb a való életben 17 éves az álmomban meg 7-8 lehettem, és az akkori körülményeink közepette történt az álom... Érdekes volt, azóta is néha eszembe jut.
dec. 24. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagynénémnél volt egy angyali kép. Rajta két kisgyereket kísért át a hídon. Mindig tetszett és szerintem amiatt álmodtam egyszer, hogy én vagyok azon a képen az unokatestvéremmel és azt a képet nézem. De nyilván a tudatalatti miatt volt olyan álmom.

Viszont volt már olyan, hogy álmomban látom saját magam kisgyerekként, vagy akár felnőttként, de soha nem beszélünk, csak mint szemlélő vagyok. Mindig megnézem magam hogyan nézzek ki.

A tiéd nagyon szép álom lehetett és ha már ezotéria vigyáztál magadra, vagy megnyugtattad önmagad mert arra volt szükséged.

dec. 31. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!