Van egy személy akit több álmomban is láttam. Már többször is álmodtam egy fiúval, akit sohasem láttam azelőtt, és mindig valami teljesen romantikus történik bennünk, és az a vicces, hogy ráadásul teljesen az ideálom. Ez mit jelenthet?
valószínűleg tudat alattid játszik veled.. az álom egy véletlen szerű képek jelensége, soha nem fogod tudni 100% ugyanazt a karaktert álmodni csak nagyon hasonlóan, ha ismerőssel álmodsz is eltérnek az arca részletei.. itt inkább a karakterek kisugárzása viselkedése ami alapján be azonosítod hogy ki az. Ha vissza térő és írtad hogy ideálod is, és ha első alkalommal jól esett a viselkedése annak a álombeli "személynek" a karaktere, simán előfordulhat hogy újra megjelenik mint kellemes pozitív jelenség számodra. Ha tudatodnál vagy álmodban akkor derítsd ki mi a célja, mit akar stb. A tudatalattid megjelenése ez a személy, nem fog ellenséges lenni.
Így a pozitív leírásod alapján röviden azt tudom mondani hogy titokban nagyon vágysz valamire/valakire amit/akit nagyon nehezen fogsz tudni elérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!