Rémálom során miért megyek a veszélyhez közel? Miért nem távolodok inkább el?
Legutóbb azt álmodtam, hogy az ismerősöm házát egy szellem/démon foglalta el. Elővettem egy kardot, hogy majd azzal én elintézem a dolgot.
A bejárati ajtón nyúlkált kifelé a ronda kezével. Egyre kijjebb merészkedett, én meg egyre közelebb.
Már az arca és teste is látszódott, közben a karddal továbbra is próbáltam ártalmatlanítani.
Tudtam, hogy be fog rántani a sötét épületbe és akkor kampec.
A kezemet fogdosta, de épphogy sikerült visszahúznom.
Aztán felriadtam a szomszéd kutya ugatására.
Régen az ilyen álmoknál mindig inkább menekülőre fogtam. Persze sose sikerült lelépni. Mostanában meg inkább közelítek oda, ahova nem kellene.
Mint a horror filmekben, amikor a sok buta lemegy a sötét pincébe, ahonnan az ijesztő hangok jönnek.
Azt álmodni, hogy kísértetházban jártál azt jelenti, hogy nyitott vagy az új élményekre, de nem szereted a hirtelen változásokat.
Az,hogy be akarsz menni,azt jelenti,hogy kész vagy az új élményekre ,az esetleges vele járó nehészégek leküzdésére. Egyre közelebb mentél,azaz már jobban bízol magadban.
Elővettél egy kardot ,azaz már van eszközöd a megküzdéshez,van stratégiád a problémáid megoldására.
Tudtad, hogy be fog rántani a sötét épületbe és akkor kampec,azaz tisztában vagy a veszéllyel és következményekkel,de már van bátorsagod megküzdeni. A sötétség szimbolizálja az ismeretlent.
Talán az alak,akivel küzdesz,saját magad.A gyengeségeid, önbizalomhiányod,félelmeid,kishitűséged.
A személyiségfejlődésben feljenb lévő szintre jutottál az életedben,már olyan dolgokra vagy képes,amire régen nem.
Az embernek mindig saját magát a legnehezebb legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!