Mit jelentenek ezek a különös álmok, amiket az évek során álmodtam?
2014.05.27.
Itthon ténykedtem, de másabb volt a lakás. Az előszoba sokkal árnyékoltabb volt például. A ruhám sötét és hosszú volt, de fantasy stílusú, középkori szerű. Jöttek emberek, és velem is laktak más emberek, akik a valóságban nem. A vendégek jöttek megnézni, hogy ki mit képvisel, meg ellenőrizni dolgokat. Én képviseltem a naivságot. Aztán az előszobában voltam, hogy felvegyem a cipőimet, de a bejárati ajtóban állt Stephanie a Lazy Townból. Ő azt mondta nekem: „A dögség utáni vágy halált okoz.”
2017.09.04.
Anyával ketten együtt itthon a nappali szobában voltunk, kint borult volt az idő és beszélgettünk, hogy ma népszavazás van. Az ablakból láttam, hogy mennek az emberek, meg egy férfi és a fia zongorát visznek. Tudtam, hogy a szavazásból baj, konfliktus, viszály lesz egyes magyarok miatt. Közben ment a kormánypárti híradó és a bemondó arca el volt torzítva számítógéppel. A szeme nagy volt és világoskékkel le volt festve a szeme és akörül, meg az orra zöld volt stb. Én tudtam, hogy a lázadó magyarok, akik nem értenek egyet a szavazással, csinálták ezt. Azt mondtam anyának, hogy azt hittem ma október 23-a van és megyünk szavazni.
2020.02.14.
Ma egy nem létező dalról álmodtam. Az volt a címe, hogy Robotic - ridikül. Magyar szám volt, férfiak énekeltek benne, talán 2 férfi egyszerre ugyanazt, vagy csak a hangeffekt miatt tűnt úgy, mintha ketten énekelnének, ki tudja. Gépi zene volt picit, és sok magánhangzó volt benne, olasz márkákról is énekeltek.
2020.08.10.
A minap ijesztőt álmodtam, voltak benne ilyen slenderman szerű fehér lények, és a mellük helyett nagyon hosszú szempillák voltak. A fejükön is egy ilyen szempilla volt egy gigantikus piros szemmel párosítva, és hosszú fekete hajuk. Amúgy nem volt ruhájuk.
2021.12.24.
Ma az álmomban volt olyan, hogy a távolban egy lila köd a csillagos égen, és egy ló vontatta hintó sziluettje volt előtte, meg egy ember, és a háttérben egy ilyen kövérebb papírrepülő formájú űrhajó felettük. Mint valami misztikus ókori jóslat legenda kép.
2022.02.04.
Ma azt álmodtam, hogy a lakásunkba látogatott az űrből egy idegen. Teljesen úgy nézett ki, mint mi. Olyan 50-60 éves nő lehetett, fehér bőrű, sötét, vállig érő dús haja és szőkésbarna szempillája volt. A szempillák színének kontrasztja a hajához képest volt az, ami miatt furán nézett ő ki. Szürke hosszúujjú, sötétebb mintákkal ellátott pólót és hosszú farmermadrágot viselt. A póló teteje volt sötétebb, a válláig, és lent olyan bolyhokra hasonlító díszek, közte volt világosabb szürke is. A ruha ujja takarta a kézfejének felét. Zokniban volt, mert gondolom bent levette a cipőit. 165 cm körüli magasság. Volt vele egy férfi is, de ő nem velem volt elfoglalva, nem beszélgettünk, nem tudom mi volt. Ez a nő azt mondta, hogy egy Moonsoid nevű bolygóról jött, és ezt úgy ejtette ki, hogy múnzojd. És én kérdezgettem tőle, és sok mindenre azt mondta, hogy nem tudja elmagyarázni, de kiderült számomra, hogy kb. mindent úgy kell elképzelnem, mint itt (kultúra, divat, környezet). Társadalomról kérdeztem, hogy van-e gazdagság, szegénység, azt mondta "öt szint van." Nők helyzetéről kérdeztem, de valami érthetetlen dolgot mondott, fura megfogalmazást, nem is emlékszem mit. Ő kérdezett azzal kapcsolatban, hogy mit tudok a mi űrkutatásunkról, pontosabban azon belül valami fogalomról, ami veszélyes lehet rájuk nézve. Én olyasmit mondtam, hogy nem sokat. Erre ő azt mondta, hogy hát akkor olvassak sokat róla, és jussak hatalomra (politikailag vagy gazdaságilag). Meg még mondott valamit, és azt szűrtem le ebből, hogy ő azt javasolja, hogy vegyem át a hatalmat a gazdag vezetőktől, és irányítsam én a programot, hogy kiirtsam a gonoszságot, korrupciót abban az iparban, rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!