Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a roppant...

Mit jelenthet ez a roppant különös álom? Meglátogatott volna egy kelta lelke?

Figyelt kérdés
Álmomban a telkünk/tanyánk közelében tartózkodtam, pontosabban az odavezető úton sétáltam, amikor megpillantottam a földön (talán háton) feküdni egy félmeztelen, izmos férfit, aki kockamintás, zsákszerű anyagból készült, deréknál kötéllel rögzített nadrágot viselt. Hosszú, vállig érő, hullámos, szőkés haja volt, és nagy, bozontos bajusza. Úgy nézett ki valamennyire, mint ahogy Vercingetorix-ot ábrázolják, tehát amolyan Asterix-szerű volt. Odamentem hozzá, valamiről beszélgetni kezdtünk, miközben (később) egymás mellett sétáltunk. Éreztem, hogy régi barátom. Idővel megérkeztünk a tanyánkra, ahol édesapám és húgom is ott tartózkodott (talán még az odaúton is ott voltak, de nem biztos). Utána jött egy rész, amire már nem emlékszem, de hamarosan sajnos egy olyan "filmrészlet ugrott be", ahol apám meghalt, de furcsamód ott állt mellettem mégis, és beszélt hozzám talán a keltával együtt, hogy "oda fogják temetni, a kiskertbe, nem messze a bejárattól", és már láttam is, ahogy egy alacsony/kis mélységű, sáros sírgödör "keletkezett" a telkünk azon pontján. Apa arca kissé kilátszott a nem teljesen betemetett területen. Ezután a kelta "haverommal" elindultunk a visszaúton, ahonnan jöttünk, és egy nagyon érdekes dolog történt, amikor éppen a kiserdő mellett haladtunk el (azonkívül, hogy megnyugtatott apám halála kapcsán): nekifogott elmesélni, hogy milyen törzsek éltek azon a területen a történelem során, de főleg az ő idejéről beszélt. Mindez valahogy nagyon felcsigázott, "felizgatott"/feldobott lelkileg... Viszont sajnálatos módon a beszéde vége felé szóba hozta a cigányokat is, ami felháborított. Emlékeim szerint azon dühödtem fel, hogy tudtommal akkoriban (de mikor?) nem is éltek Magyarországon romák, de ő rácáfolt, és ez a cáfolata valamiért idegesített és fájt. (Hozzáteszem: fehér, magyar ember vagyok, bár ez mellékes.) Lényeg a lényeg, szerencsére mindvégig megmaradtunk jóbarátok.
2020. nov. 5. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Annyira nem roppant.
2020. nov. 5. 19:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy például a Grimfox nevű felhasználó mit gondol minderről?
2020. nov. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!