Milyen gyakran vannak olyan álmaitok, amelyek hosszú ideig (akár napokig, hetekig) hatással vannak a gondolataitokra?
Én emlékszem, hogy 2017 májusában álmodtam egy nagyon szépet, és utána kb. 3 hétig csak ez az álom járt az eszemben.
Tavaly április végén álmodtam egy amolyan "párhuzamos- univerzum"- félét, amely olyan klassz álom volt, hogy hatására írtam egy kb. 80 oldalas kisregényt.
Aztán most kb. egy hete ismét álmodtam egy "emlékezetest", s azóta is gyakran gondolok arra az álomra.
Sajnos én ritkán álmodok gyönyörűt, élethűt és emlékezeteset, évente kb. 3-4 ilyen álmom van csak. A legtöbb álmom zavaros, kusza és gyakran semmire sem emlékszem velük kapcsolatban.
Nekem nem csak gyönyörű álmaim vannak, hanem elgondolkodtatóak is. Vannak olyanok, amelyek egy teljesen megírt történelmi (vagy éppen sci-fi) regényre hasonlítanak.
Némelyik neutrális, némelyik izgalmas, némelyik szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!