Gyula__ kérdése:
Kb. 2 hete próbálom a tudatos álmodást (álomnapló, reality check). Néhány nap után magyon lecsökkent a felidézhető álmaim száma, sokszor statikus, cselekmény nélküliek (vagy úgy emlékszem). Tapasztaltatok ilyet? Mi okozhatja? Hogy tudnék továbblépni?
Figyelt kérdés
febr. 25. 23:31
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
márc. 3. 23:23
12/14 A kérdező kommentje:
Ma nagyon vicces volt. Hallgattam a felvételt ("Ezt most álmodom"), aztán elaludtam. Álmomban is hallottam, de a mondat vége sokszor lemaradt, az elején meg néha egy káromkodás is volt. Sajnos nem figyeltem a jelentésére, és bár tudtam, hogy megváltozott a szöveg, csak csodálkoztam, nem lett gyanús, hogy valami nincs rendben.
márc. 5. 14:53
13/14 anonim válasza:
Az nem elég ha csak hallgatod. Kozbe el kell képzelni helyszineket meg azt hogy beleforogsz, mozogsz az álomban, fogdosol tárgyakat
14/14 A kérdező kommentje:
Persze, igyekszem azt is. Nem könnyű, de kitartok.
márc. 7. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!