Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vagyok mindig 12 hetes...

Miért vagyok mindig 12 hetes terhes?

Figyelt kérdés

Mostmár szinte rendszeresen azt álmodom, hogy 12 hetes vagyok és várom a babát, vizsgálatokra megyünk és második ultrahangon nem látszik a baba. Majd felriadok.

Nincs gyerekem, még terhes sem voltam egy ideig még nem is leszek, de már várom.

Miért álmodhatom ezt?

19l

2023. dec. 6. 07:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Majd mikor bámulja csorgó nyállal a 18 eves unokatestvéred es te ott leszel 32 evesen, jusson eszedbe sok baromságod, mit ide írtál, ja en öszinte vagyok, ha rossz sunyi kígyó lennék ravennélek rossz döntesre, hogy jaj de romantikuuuuuus!

Majd mikor 2 müszakba dolgozol egyedülállóként es gyerekednek nem lesz idôd meset olvasni, es terhedre lesz kimerültsegedben, akkor írj ide es gyerek apja epp hág valami titkos kis szerelmet!

Nem, en nem jártam meg, mert volt eszem!

2023. dec. 6. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezert nez ki így a világ ma, mert sok ertfogyós gyerekre vágyott !
2023. dec. 6. 11:47
 13/17 A kérdező kommentje:

Úristen mennyi idióta ingerszegény majom van itt.

Ne szüljetek, ne legyen párkapcsolatotok, mert tuti szar lesz. Lehetőleg levegőt se vegyetek, mert az csak oxigén pazarlás... 🤦🏻‍♀️

2023. dec. 6. 12:03
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Szulj bazmeg akkor
2023. dec. 6. 12:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy engedélyt adsz. De a tényleges kérdésemre senki nem tudott válaszolni. 🤦🏻‍♀️
2023. dec. 6. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összes kommentet kb 1 ember írta. Nem írta a kérdező, hogy most akar szülni vagy hogy egyáltalán akar. Viszont a komemnetelő hozzáállása csak őt minősíti. Sötét, magányos, negatív világkép. Mindenkivel baj van, csak saját magával nem. Szerintem az eddigi diskurzusokból az jött le, hogy 19 évesen is értelmesebb mint az itt trollkodók nagy része, akiről feltételezem, vagy egy elrontott kapcsolatban vagy magányban ülnek otthon és másokon töltik le a dühöt.
2023. dec. 6. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet lett volna egy tesód akivel 12. hétig jutottak, csak ezt nem szokták reklámozni. Vagy a családban valakinek.
2023. dec. 8. 01:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!