Miért vagyok mindig 12 hetes terhes?
Mostmár szinte rendszeresen azt álmodom, hogy 12 hetes vagyok és várom a babát, vizsgálatokra megyünk és második ultrahangon nem látszik a baba. Majd felriadok.
Nincs gyerekem, még terhes sem voltam egy ideig még nem is leszek, de már várom.
Miért álmodhatom ezt?
19l
Majd mikor bámulja csorgó nyállal a 18 eves unokatestvéred es te ott leszel 32 evesen, jusson eszedbe sok baromságod, mit ide írtál, ja en öszinte vagyok, ha rossz sunyi kígyó lennék ravennélek rossz döntesre, hogy jaj de romantikuuuuuus!
Majd mikor 2 müszakba dolgozol egyedülállóként es gyerekednek nem lesz idôd meset olvasni, es terhedre lesz kimerültsegedben, akkor írj ide es gyerek apja epp hág valami titkos kis szerelmet!
Nem, en nem jártam meg, mert volt eszem!
Úristen mennyi idióta ingerszegény majom van itt.
Ne szüljetek, ne legyen párkapcsolatotok, mert tuti szar lesz. Lehetőleg levegőt se vegyetek, mert az csak oxigén pazarlás... 🤦🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!