Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vagyok mindig 12 hetes...

Miért vagyok mindig 12 hetes terhes?

Figyelt kérdés

Mostmár szinte rendszeresen azt álmodom, hogy 12 hetes vagyok és várom a babát, vizsgálatokra megyünk és második ultrahangon nem látszik a baba. Majd felriadok.

Nincs gyerekem, még terhes sem voltam egy ideig még nem is leszek, de már várom.

Miért álmodhatom ezt?

19l

2023. dec. 6. 07:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Mert vágysz rá. De még túl fiatal vagy. Aztan szülsz túl hamar es kezded gyűlölni a gyereket h nem tudsz menni bulizni, élni ugye mert élni jogod van es “társat” keresni folyton mert ez kell es a gyerek apja nincs képben es neked kell a ferfi a tars a szerelem. Na de ott a gyerek. Majd berakod a fiókba es ha tarsat találtál előveszed, leportalanítod. Vagy rábízod a szomszéd cukros bácsira
2023. dec. 6. 08:30
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
1 micsoda fantasztikus epméletet állítasz fel egy 2 mondatos ismertség után
2023. dec. 6. 08:40
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem így szokott lenni? Ja hát a gyerek értse meg h az anyja fiatal es szexre van szüksége ugye. Mintha ő kérte volna magat a világra ! Fúj egyesek ennyit erről
2023. dec. 6. 08:42
 4/17 anonim ***** válasza:
28%
Az állam el kéne köttesse a nők nagy részét !
2023. dec. 6. 08:43
 5/17 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom most miért kezdtetek el öldökölni a kommentek között tényleg úgy, hogy nem is ismertek. Nem járok bulizni, már nem olyan a buli mint a 80-as években. Itt betépnek, majd orbaszájba kefélnek mindenkivel majd nem tudják, hogy miért gombásodtak le. Erre nekem nincs szükségem.

Van barátom, már több mint 4 éve (ugyanaz a személy, ha valakinek ez se egyértelmű). Jelenleg az összeköltözés zajlik.

Egyébként nektek nem mindegy, hogy én mikor szülök? Ha most szülnék se lenne köze senkinek hozzá. Ez a mi döntésünk lenne. De még csak terhes sem vagyok nem hogy anya. Erre már egyből megszidnak...

Azt kérdeztem, hogy ez mit jelent, hogy folyamatosan azt álmodom, hogy terhes vagyok és a 12. héten túlig nem tudok álmodni. Mindig csak a 12. hétig jutok.

2023. dec. 6. 09:32
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Hiaba 4 eve a baratod ugyanaz a személy, mert ugyanaz a személy hátat tud fordítani mikor jön a csecsemő sírás éjjelente es neked majd kinyúlik melled, hasad, huvelyed es majd a 4 eve baratod észreveszi hogy milyen fitt a kolléganője. Bocsanat, de így szokott történni. Es akkor mondod, hogy hat pedig úgy szeretett! Gyerek szuletese elött minden rendben volt !

Na de most te is kell keress párt nem? Gyerek meg tanúja lesz keresgélésednek. Ó, olyan klisészerûen ismetlodo történetek!

Csak sajnálom az ártatlan lelkeket, kik megszületnek es megnyomorítsák oket felnöttek gondjaival!

Persze hogy vagysz gyerekre, benned van az ösztön, így normális, bombáznak a hormonok, de nem vagy galamb, ellen tudsz állni neki !

2023. dec. 6. 09:57
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Te 2 pipás vannak bajok bőven. Akadj mar le erről, felesleges ennyire általánosítanod. Jelenleg csak hányod ki magadból a hülyeséget, anèlkül, hogy ismernéd a kérdezőt és a párját
2023. dec. 6. 10:04
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
19 eves ! Mit kell meg tudni ? Ja folyton dugna
2023. dec. 6. 10:06
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

A 12 hét a 12 tanítványt jelenti Lányom. A 12 hét a 12 hónapot jelenti Lányom. A 12 hét a 12 órát jelenti Lányom.

Egy éven belül Isten akarata szerint fogsz teherbe esni. A fogantatás pillanatában pedig Évának érzed magadat Ádám mellett. Ha pedig 12 héten belül fogan meg, akkor 12 hónapon belül születik meg.

De a gyermek nem föltétlenül kell, hogy valódi gyermek legyen. A te gyermeked. talán csak egy gondolat, egy ötlet, ami valami hatalmassá növi ki magát. Ha így van, akkor az egész életedet fogja megváltoztatni.

2023. dec. 6. 11:02
 10/17 A kérdező kommentje:

Én nem értem miért szóljátok le így a másikat.

19 éves vagyok és dugnák. Tudod ez is normális emberi értés, mint a fájdalom. Nincs avval baj, ha valaki szexel, csak ésszel kell csinálni, nem úgy ahogy a mai fiatalok csinálják.

4 éve van, barátom, most te elhagynád, mert elhagy, mert szültél. Nem tudom, neked biztos elváltak a szüleid, mert normális emberi kapcsolatban elfogadott megváltozni. Egyébként nem minden esetben mész ennyire tönkre mint ahogy te azt leírtad.

Egyébként, ha kinyúlt szörnyű testem lesz sem fog zavarni, mert akkor már a karomban lesz a gyerekem, az apja meg mellettem. Sajnálom, ha neked szörnyű példa adódott a családi helyzeted miatt.

2023. dec. 6. 11:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!