Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Talán az előző életemről...

Talán az előző életemről álmodnék?

Figyelt kérdés

Van egy visszatérő álmom és nem tudom mit jelenthet.

Az álmomban egy apáca vagyok, vagyis külsőre úgy nézek ki. Ilyen nagyon régi sötét színű csuklyás ruha van rajtam és csak az arcom látszik ki. A kezemben mindig van egy nagyon elkopott kereszt ami fából készült.

Emlékszem, hogy egy templomban vagyunk sokan és imádkozunk de nagyon hangosan és nagyon de nagyon félünk. Először sose tudom, hogy mitől félek ennyire de utána mindig rá jövök, hogy attól mert nagyon sok férfi betör oda a templomba ahol vagyunk és mindenkit megfognak ölni.

A férfiakon ilyen sötét színű köpenyszerűségű ruha volt, kardok és balták voltak a kezükben. És mindenkit ölnek de nagyon durván és nagyon gyorsan mindent vér borít. Mindig van benne egy másik apáca akit tudom, hogy ismerek és látom ahogy bántsák. A segítségemért könyörög de azt érzem, hogy jól esik látni ahogy kínozzák és nem is segítek neki. Próbálok mindig elmenekülni de tudom, hogy ha az ajtó felé megyek akkor ott lesz valaki. De mindig arra indulok mert valamiért azt érzem, hogy azt a valakit muszáj látnom. Nem is tudom, hogy írjam le..de nagyon félek ettől a valakitől de a testem mégis arra visz..mintha önálló lenne. És az ajtóban mindig elkap az a férfi és hozzá szorít a falhoz. Nagyon magas és izmos...érzem a karján az izmait is amikor a falhoz nyom és ki akarok szabadulni. A szemei gyönyörű szép kékek, és a haja nagyon sötét, kicsit hosszabb és be van neki fonva.

Érzem, hogy nagyon félek mert nem tudom mit fog velem csinálni de nem bánt csak néz a szemembe. És ilyenkor elfog egy nyugodtság és azt érzem, hogy annyira szeretem ezt a férfit, hogy meg tudnék érte halni. És mindig felkelek.

Próbáltam már más fele is futni de mindig elkap a férfi. Annak a másik apácának meg sohasem akarok segíteni.

Gondoltam már arra, hogy lehet valamelyik előző életemről álmodok? Én hiszek az ilyesmiben. Mióta betöltöttem a 17-et azóta álmodok erről, 7-8x biztos álmodtam már.

Szerintetek?

2023. nov. 21. 00:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Leplezheted arroganciával az ignoranciád"

Ez megint csak annyi, hogy aki nem ért egyet a butaságaiddal, azt mindennek elmondod, hiszen te kinyilvánítottad az "igazságot" hogy mernek neked ellentmondani :)

Unalmas vagy.

Kutass a témában, ha valóban érdekel, és nem csak trollkodni, okoskodni, akadékoskodni vagy itt.

Nem fogja senki sem kitölteni helyetted a rejtvényt, beírni a számokat a sudokuban.

2023. nov. 21. 15:48
 12/17 LeonScottKennedy ***** válasza:

Látom nem sikerült érdemben válaszolni semmire. Nem is baj.

Még mindig várom, hogy megoszd a titkos tudásod a lélekről és az alátámasztást. Addig senkinek nincs oka komolyan venni az állításaidat.

2023. nov. 21. 16:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Kutass a témában, ha valóban érdekel, és nem csak trollkodni, okoskodni, akadékoskodni vagy itt.

Unalmas vagy.

2023. nov. 21. 17:24
 14/17 LeonScottKennedy ***** válasza:

Sajnálatos, hogy a szkepticizmusom, amely megkívánja a magas evidenciális alátámasztását egy természetfeletti állításnak, untat téged. Van egy ősi mondás, valahogy úgy szól, hogy "A valóság hidege elől az önámítás nyújt menedéket; a tűz megnyugtató melegét és a nemes sorsot kínálja a sorstalannak." Habár a szerző ismeretlen, meg merném kockáztatni, hogy őt is unalmasnak tartották az embertársai. Habár akkoriban fel is gyújthatták ilyen eretnek gondolatokért. Olyan korban élhetett, ahol a gullibilitás nem csupán elvárás volt, hanem túlélési szükséglet.

2023. nov. 21. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Remek.
2023. nov. 21. 19:33
 16/17 anonim válasza:
Inkább éldd a mostanit és nézz kevesebb netflixet.
2023. nov. 22. 00:52
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem netflixezek, mert nincs fiókom. De köszönöm,megfogadom a tanácsod.

Legalább te a kérdésem kapcsán írtál. :)

2023. nov. 22. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!