Tudatos álmodót hogyan lehet megakadályozni, hogy behívjon az álmába?
Figyelt kérdés
Egy tudatos álmodó rendszeresen behív az álmába. Már szinte nem is álmodom mással csak vele. Minden álom amire emlékszem ,róla szól.2023. aug. 5. 23:49
61/64 anonim válasza:
De en "hivtam be oket" vagyis jelenítettem meg oket, kepzeltem oket oda, csak en tudom hogy nem igazi emberekrol van szo
62/64 kretens válasza:
Én is tudok tudatosan álmodni de van valami amit nem értek.Mivel voltam már többször műtve tehát altatva akkor ez ilyenkor miért nem működik?Ha nem csak fizikai biokémiai lények vagyunk hanem a tudatunk az valami más tehát tetünktől független vagy a lelkünk ilyenkor miért nem elérhető?Mi az ami meggátolja ilyenkor a tudat vagy a lélek korlátlan kiáramlását?Ez azért is érdekes mert semmi különbség nincs akkor egy altatás vagy a halál közt ami után nincs semmi.Amikor elaltattak majd felébresztettek én az egészből csak annyit érzékeltem hogy az eltelt idő csak egy pillanat lett volna miközben több mint két órás műtétem volt.lehet hogy a halál is ilyen csak ott már többet nem ébredünk fel?
63/64 anonim válasza:
Mert ott mélyalvásba voltál, a tudatos álom meg rem szakaszba mukodik csak
De egyebkent a tudatalattiban benne van a mutet mint egy filmet megtudod nezni mit beszeltek az orvosok mutet kozbe
64/64 anonim válasza:
Nem.
Nagyon ritkán van olyan, hogy az emberek ténylegesen tudnak emlékezni arra amit az orvosok beszéltek.
Az meg amiatt van, mert rosszul altatták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!