Egyik álmomban megakadályoztam Fekete-Győr Andrást abban, hogy megzavarja Orbán Viktor beszédét. Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy így leírva viccesnek tűnik, de egyik nap tényleg ezt álmodtam.2021. júl. 14. 20:24
1/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul az álmomban Fekete-Győr András hazaárulónak nevezett engem, mire én szintén hazaárulónak neveztem őt.
2021. júl. 14. 20:28
2/15 anonim válasza:
Túl sok Pesti TV-t nézel lefekvés előtt. Hazaárulózás Orsósra jellemző, ebből kifolyólag mondható, hogy Fekete Győr András titokban Orbán reinkarnációja, ez azért van, mert Orbán rég halott és egy robotot láthatunk már évekra.
3/15 anonim válasza:
Fhú hát eléggé furcsa álom mit ne mondjak, nekem volt ennél viccesebb de nem említem meg XD.
Szóval miképpen akadályoztad meg? Mert mit akart volna Fegyőr csinálni az álmodban amiben te megakadályoztad? Kicsit bővebben mesélj már kérlek.
4/15 anonim válasza:
Amúgy, ahogy mondja a 2-es. Lehet túl sok politikát nézel, főleg kormányzatit. Befolyásolja az álmodat.
5/15 A kérdező kommentje:
Vizes palackból vízzel locsolta a rendezvény résztvevőit én meg a odamentem és a kezemmel befogtam a palack száját.
2021. júl. 14. 21:04
7/15 anonim válasza:
Szerintem ez egy újabb 2/3-ot jelent :)
8/15 anonim válasza:
ha tenyleg ezt almodod-(es nem csak nyalas)-akkor surgosen keresss egy jo psycht!!
9/15 anonim válasza:
És a nyelved hogy érzi magát tövig Orbán fenekében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!