Tudatos álmodót hogyan lehet megakadályozni, hogy behívjon az álmába?
"Nem azért vagyok itt, hogy vitatkozzak vagy bizonygassak."
Leírtad, hogy problémád van és olyan dolgokra hivatkozol, amelyek legjobb esetben is megkérdőjelezhetőek.
HA nem vagy képes megindokolni, hogy mit és miért gondolsz, akkor nagy probléma van.
"Azt is tudtam , hogy a többség hülyének fog nézni. 😀 (ezen sem lepődtem meg)"
Talán csak nem megszoktad?
"Hidd el nem én vagyok az az ember akivel egy jót veszekedhetsz.."
Arról is beszélgethetünk hogy mi a különbség egy beszélgetés, vita és a veszekedés között.
Én rengeteg dologban hiszek, kezdve a paleoasztronautikával, szellemvilággal, reinkarnációval és bezárva a paranormális dolgokkal.
De ebben az álomizében nem hiszek.
Az álmainkban azokat dolgozzuk fel és raktározzuk el a tudatalattinkba, amik napközben történtek, amik nyomasztanak, vagy egyéb érzelmi reakciókat váltanak ki belőlünk.
Te rengeteget - és egyre többet - gondolsz erre az akárkire, így evidens, hogy az álmaidban is benne van. Az lenne a fura, ha nem így lenne!
Gyakorolj agykontrollt, ne foglalkozz vele, akkor nem fogsz róla álmodni!
Egyébként miért gond, hogy róla álmodsz?
"Nem azért vagyok itt, hogy vitatkozzak vagy bizonygassak."
Leírtad, hogy problémád van és olyan dolgokra hivatkozol, amelyek legjobb esetben is megkérdőjelezhetőek.
HA nem vagy képes megindokolni, hogy mit és miért gondolsz, akkor nagy probléma van.
"Azt is tudtam , hogy a többség hülyének fog nézni. 😀 (ezen sem lepődtem meg)"
Talán csak nem megszoktad?
"Hidd el nem én vagyok az az ember akivel egy jót veszekedhetsz.."
Arról is beszélgethetünk hogy mi a különbség egy beszélgetés, vita és a veszekedés között.
Te győztèl.. okosabb vagy.
😗
“Én rengeteg dologban hiszek, kezdve a paleoasztronautikával, szellemvilággal, reinkarnációval és bezárva a paranormális dolgokkal.
De ebben az álomizében nem hiszek.”
- Én sem hittem, nem is tudtam, hogy van ilyen.
“Az álmainkban azokat dolgozzuk fel és raktározzuk el a tudatalattinkba, amik napközben történtek, amik nyomasztanak, vagy egyéb érzelmi reakciókat váltanak ki belőlünk.”
-igen, tudom.
Egész életemben azt hittem, hogy az álmaim a fejemben játszódnak le és pont. A tudatos álmodás már párszor szembejött , de igazából soha nem érdekelt annyira, hogy nekiálljak intenzíven gyakorolni. És ha ez nem történik, soha nem olvastam volna utána, hogy ez lehetséges e egyáltalán.
-teljesen más egy ilyen álom mint a többi. És nem csak az álom más.. az ébredés is. Olyan mintha kilöknének ..
hírtelen kinyílik a szemed és csak nézel, hogy ez mi volt.. 🥺
“Te rengeteget - és egyre többet - gondolsz erre az akárkire, így evidens, hogy az álmaidban is benne van. Az lenne a fura, ha nem így lenne!”
- persze ez még igaz is lehetne, csakhogy amíg ez nem történt meg addig eszembe sem jutott az ember. 😶
Gyakorolj agykontrollt, ne foglalkozz vele, akkor nem fogsz róla álmodni!
Egyébként miért gond, hogy róla álmodsz?
2 gond van ezzel. Az egyik , hogy etikátlan más beleegyezése nélkül ilyet tenni. A másik, hogy felmerült bennem a kérdés, hogy ha erre képes akkor mire képes még.. 🙈
😶
Ebben is vannak szintek sajnos…
Olvass utána ha érdekel.
Meet nem is lehet behivni senkit
Akirol almodsz az csak egy gondolat a fejedbe csak olyan mely tudatszinten teljesen valosagossa valik
Ezt onna tudom hogy jopar munkatarsammal szexeltem almomban es igazabol fogalmuk se volt rola hogy veluk szexelek almomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!