Tudatos álmodót hogyan lehet megakadályozni, hogy behívjon az álmába?
Nem
Minek hivnék be masokat?
Az alom a fejedbe jatszodik, akikat latsz azok nem igazi emberek csak gondolatok a fejedbe
Igazi embedekkel amugy se foglalkozok
Az a baj hogy az emberek ugy kezelik az almokat, mint a valosagot, az emberek az almokban nem emberek, hiaba ember formajuak meg ember kinezetuek azok csak szimbolumok, eszkozok
Ezert jo a tudatos almodas meg lehet kerdezni barkitol, barmitol hogy mit jelent, mit szimbolizal az almodo szamara
Az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy az a valóság csak amit ők gondolnak dolgokról. Ha nem történt még meg veled valami, az nem jelenti, hogy nem is létezik. Az csak hit kérdése, hogy hiszed e vagy nem, hogy van ilyen.
Ha megtörténik veled, akkor már nem hiszed, hanem tudod.:)
Egyébként meg így van jól.. egy ilyen teljesen össze tudja törni a valóságról alkotott képet egy emberben.
🍭
Pont ez a baj hogy elhiszed azt ami nem lehetséges
Megkérdezted már miért hivogat álmában? Lefogadom azt se fogja tudni miről beszélsz
Szerinted nem lehetséges.
Ez a te véleményed, amit teljesen meg is értek. Egy héttel ezelőtt még én is ezt mondtam volna ha valaki megkérdezi.:)
Szívből kívánom, hogy soha ne történjen veled hasonló.
Sajnos , most nem tudok vele beszélni, de hamarosan …
Pontosan tudni fogja, hogy miről beszélek..:)
Erdekes engem senki se hivogat be az almaba pedig jo ideje almodok tudatosan
Meg akikkel almomba szexeltem azok se mondtak semmit hogy furakat almodtak volna
Mert azt se tudjak mirol van szo, mivel az almok a fejekbe jatszodnak csak sajnos nehany idiota kitalalta hogy testen kivuli elmeny meg azzal talalkozol akivel akarsz csak azt nem teszik hozza hogy nem a valodi vilagba zajlik az egesz meg nem igazi emberekkel talakozol, de akinek meg nincs tapasztalata az mindent elhisz es ebbol van a kaosz
“Erdekes engem senki se hivogat be az almaba pedig jo ideje almodok tudatosan.”
-Lehet, hogy soha nem is fog senki behívni, mert nem találkozol senkivel aki képes rá..
Meg akikkel almomba szexeltem azok se mondtak semmit hogy furakat almodtak volna.
-Nem mert te nem hívtad be őket..
A tudatos álmodásnak is vannak szintjei. Ha akarsz fejlődsz benne.. ha nem akarsz akkor meg nem.
Mert azt se tudjak mirol van szo, mivel az almok a fejekbe jatszodnak csak sajnos nehany idiota kitalalta hogy testen kivuli elmeny meg azzal talalkozol akivel akarsz csak azt nem teszik hozza hogy nem a valodi vilagba zajlik az egesz meg nem igazi emberekkel talakozol, de akinek meg nincs tapasztalata az mindent elhisz es ebbol van a kaosz
-Akinek meg van tapasztalata, annak meg nem hiszed el, hogy van ilyen.
De nincs ezzel semmi baj. Jól van ez így. Ezt az “élményt” én is szívesen kihagytam volna az életemből hidd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!