Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álmodót hogyan lehet...

Tudatos álmodót hogyan lehet megakadályozni, hogy behívjon az álmába?

Figyelt kérdés
Egy tudatos álmodó rendszeresen behív az álmába. Már szinte nem is álmodom mással csak vele. Minden álom amire emlékszem ,róla szól.

2023. aug. 5. 23:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

Az Eredetet én nem is láttam…

Ezek után meg nem is szeretném látni! 😭

2023. aug. 6. 21:45
 32/64 A kérdező kommentje:

74%

Meet nem is lehet behivni senkit

Akirol almodsz az csak egy gondolat a fejedbe csak olyan mely tudatszinten teljesen valosagossa valik

Ezt onna tudom hogy jopar munkatarsammal szexeltem almomban es igazabol fogalmuk se volt rola hogy veluk szexelek almomban

Te csak simán azt álmodtad, hogy szexeltél velük, ezért nem emlékeznek rá.

Ennek semmi köze ahhoz amiről én beszélek.

Pont nem érdekelne ha ő minden éjjel velem szexelne álmában.

Bár mi még nem jutottunk odáig, legalábbis az én emlékeim szerint nem🙈..

az már csak hab lenne a tortán..😡

2023. aug. 6. 21:50
 33/64 anonim ***** válasza:
18%
Nem csak siman almodtam mert teljesen valosagos volt, ereztem mindent es minden ugy tortent ahogy akartam
2023. aug. 6. 22:44
 34/64 A kérdező kommentje:

Én nem értek hozzá, már sokszor leírtam. De szerintem ha be tudnád hívni őket az álmodba arról tudnál.

Lehet, hogy te csak jól meg tudod teremteni magadnak az álmodban amit szeretnél.

A másik, hogy én sem emlékszem mindenre.. lehet van aki semmire nem emlékszik és egy ilyet észre sem vesz.

2023. aug. 6. 22:55
 35/64 A kérdező kommentje:

Ha megőrültem.. akkor legalább nem vagyok egyedül….

Erről beszélek:

[link]

2023. aug. 6. 23:32
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
En nem akarok senkit se behivni az álmomba, nekem teljesen jo hogy nem tudnak semmirol, eleg nem az hogy almomba szexelek veluk, ott legalabb minden ugy sikerul ahogy en akarom es nem kell olyan dolgokat csinalnom amit nem akarok
2023. aug. 7. 06:05
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
Ne olyankor aludj, amikor ő, csinálj éjszakai programot, menj el koncertre, de ne tudja, hogy te nem alszol. Ha akkor is álmodik veled, akkor nem arról van szó, hogy behív, hanem a te alvásoddal van gond, és akkor el kellene menned egy alvásklinikára.
2023. aug. 7. 06:13
 38/64 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsot, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.. bár eleinte én is gondoltam rà, hogy nem fekszem le aludni.😀

Egy részt nem tudom ő mikor alszik és mikor nem.

Másrészt sokat dolgozom, így aludnom muszáj..

És ha ő akkor is álmodna velem azt én nem tudnám meg. 🥺

2023. aug. 7. 08:16
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

Ő sem tudja, hogy te mikor alszol.

Menj el egy alvásklinikára, ott fognak megoldást találni a problémádra.

2023. aug. 7. 08:42
 40/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot..❤️
2023. aug. 7. 08:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!