Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már veled olyan, hogy...

Volt már veled olyan, hogy előre megálmodtál valamit?

Figyelt kérdés
Szóval álmodtál valamit és pár nap/hét/év múlva megtörtént.
2010. okt. 13. 10:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem is voltak apróbb dolgok. Egy pár éve volt, hogy a szomszéd idős bácsival álmodtam. A házuk előtt több autó állt és mindenki feketében volt. Álmomban kérdeztem, hogy ki halt meg? Mire mondták, hogy Jani bácsi. Ennyi volt az álom. Másnap tatám közölte, hogy Jani bácsi meghalt az éjszaka. Pár nap múlva a házuk előtt ott volt a sok autó és az emberek feketében voltak...
2010. nov. 13. 17:02
 12/12 anonim válasza:

Velem konkrétan nem történtek ilyen dolgok, mint amit páran elmeséltek.

Rám az jellemző inkább, hogy ilyen ,,képbeugrásaim" (nem merem ,,flashback"-nek nevezni, mert annak nem vagyok tisztában a pontos meghatározásával) vannak.

Hogy értsétek: sokszor volt már olyan például, hogy az iskolába álmodtam magam. Ott magyarázott a tanár, és mondjuk megjegyeztem 1 mondatot az álmomból, az úgy berögzült.

Közben múlt az idő meg minden, és egyszer csak kimondta a tanár azt a dolgot amit álmomban is, vagy megtörtént az ami akkor is. Először csak átsiklottam rajta, aztán bevillant valami és azután pár másodperccel hogy megtörtént a dolog, vagy ki lett mondva a megálmodott mondat, és olyan érzésem volt mintha ezt már hallottam volna/megtörtént volna.

De semmi komoly, csak ezek úgy feltűntek. Nem tudom mi lehet ez, ha esetleg valakinek van ezekben tapasztalata az leírhatná, pontosan mi is ez. Viszont nem álmodtam még meg baleseteket vagy haláleseteket hála Istennek, és nem is szeretnék. Különös dolgok ezek...

2010. nov. 14. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!