Volt már veled olyan, hogy előre megálmodtál valamit?
Igen volt már ilyen.
Pl.:amikor megismerkedtem egy sráccal,(a sráccal másvalaki akart járni,nem én)azt álmodtam hogy egy idő után egymásba szerettünk és hogy jártunk.És valóban így lett azóta is 1ütt vagyunk(több mint 4éve).
Én egyszer azt, hogy egy néger fazon Brooklyn-ból el akarja adni nekem a CD-jét egy coop előtt. Ő játszik rajta meg minden. Dumáltam vele, kérdeztem, mit keres itt a vadkeleten, azt felelte: I'm spreading rock n' roll!!!
Aztán egyszer hónapokkal később elmentem valami ismerőssel egy Lord Bishop koncertre. Na ő egy benga néger az usából, nem brooklyni, de a kérdésemre, hogy mit keres itt a vadkeleten, azt mondta: I'm spreading rock n' roll! Lehidaltam :)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:11
hát ez kemény.
Egyébként velem is történtek hasonlók.
Még gimis voltam azt álmodtam, hogy az osztállyal egy börtönbe mentünk körülnézni hogy mi történik ott.
Rá 2 hétre beharangozta a tanár, hogy gyerekek az egyik osztálytársatok anyukája jóvóltából aki egy börtönbe dolgozik, bepillantást nyerhettek e pécsi börtönbe hogy miként élnek ott a rabok.
Ledöbbentem. Ez olyan abszurd, egy gimnazista osztály börtönbe "tesz tanulmányi kirándulást"? Nem mindennapi ráadásul kozmetikus osztály voltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!