Miért van az hogy előre megálmodom azt hogy mi fog velem történni? Van amikor többször pl. ma is hogy besétálok a szobámba és befekszem az ágyamba ugyan úgy.
Figyelt kérdés
Egyszer megálmodtam hogy mi fog történni az iskolában a szünetben és pontosan ugyan úgy történt.2011. márc. 23. 21:28
1/6 anonim válasza:
Ezt a kérdést ember nem fogja megtudni válaszolni csak találgatni. Én is álmodtam már olyat, hogy később megtörtént és szerintem mindenkinek volt már olyan álma.
2/6 anonim válasza:
ez szerintem egyben deja-vu is.nekem is volt már ilyen kicsit ilyesztő de szerintem tök jó!!
3/6 anonim válasza:
Én nem megálmodom, hanem egyszerüen látom magam elött, ráérzek a dolgokra, hogy mi fog történni.
Az utóbbi 4 évben amit leírtam egy papírra és fontosabb esemény volt mind bejött.
Nem tudom mi lehet ez, szerintem egyszerüen jó rálátás a dolgokra, de minden esetre hasznos.
4/6 anonim válasza:
Ezek ilyen "áramköri" hibák az agyban, és hirtelen azt hiszed, mintha megálmodtad volna. Velem is előfordult már. Ha túl sűrűn vagy egyre sűrűbben fordulna ez elő, akkor azonnal fordulj szakorvoshoz.
5/6 anonim válasza:
Hej! 21.36! A lottószámokat ....lécci!!!Megosszuk a nyereményt...na?:-)
6/6 anonim válasza:
21:36 vagyok!
2-3 számot minden héten eltalálok, több sajna nem megy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!