Miért álmodok egy másik életről?
Nem olyan sűrűn álmodom - legalábbis nem emlékszem rá, évente kb 3-4x max.
Az a lényeg, hogy álmomban teljes más életem van. Más feleség, más gyerekek. Gyerekek nem mindig, de a feleségem az más. Volt már rá példa, hogy ismerős nő volt az, de a legtöbb esetben fogalmam sincs, hogy ki az.
A legnyomasztóbb viszont az, hogy ébredés után hiányérzetem van és ez gyakran napokig eltart. Hiányzik az álombéli életem, az ottani feleségem. Néhány nap múlva aztán megkopik és elmúlik az érzés, de tényleg olyan nyomasztó, mintha elszakítottak volna tőlük.
Miért van ez? Nem vagyok ezós amúgy, nem hiszek a dimenziókban meg más életekben, de nem tudtam máshova kategorizálni a kérdést.
Ha valamire kihegyeznéd a kérdést, akkor magadtól kérdezd meg. Ne itt. Vagy kérdezz eldöntendő kérdést. Akkor elég egy igen nem válasz.
Tiszta, hogy valami ezo /párhuzamos dimenziót megerositő választ vártál. Majd talán később ilyen is lesz.
De tapasztalatból mondom, hogy az elvágyodásmentes párhuzamos univerzumban utazó álmok nem ilyenek. Ez elvágyódás a tudatalattidból.
Lehet ezoterikus vonala. De a másik feleségen túl olyan is lehet, hogy egy komplett másik, izgalmasabb életre vágysz. Túl szürkék, monotonok a mindennapok, és szeretnél izgalmasabb életet.
De ezoterikus vonalon meg, lehet előző életbeli családoddal álmodsz?
Jó, nem tuti :)
És tényleg nem az. De akkor mi lehetett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!