Miért álmodok egy másik életről?
Nem olyan sűrűn álmodom - legalábbis nem emlékszem rá, évente kb 3-4x max.
Az a lényeg, hogy álmomban teljes más életem van. Más feleség, más gyerekek. Gyerekek nem mindig, de a feleségem az más. Volt már rá példa, hogy ismerős nő volt az, de a legtöbb esetben fogalmam sincs, hogy ki az.
A legnyomasztóbb viszont az, hogy ébredés után hiányérzetem van és ez gyakran napokig eltart. Hiányzik az álombéli életem, az ottani feleségem. Néhány nap múlva aztán megkopik és elmúlik az érzés, de tényleg olyan nyomasztó, mintha elszakítottak volna tőlük.
Miért van ez? Nem vagyok ezós amúgy, nem hiszek a dimenziókban meg más életekben, de nem tudtam máshova kategorizálni a kérdést.
Mátrix elmèlet?
Reinkarnáció?
Vagy csak nem vagy elègedett a jelenlegi èleteddel...
a hiányodat vagy a félelmedet aggódásodat éleheted meg, legalábbis saját példámat veszem..
mindenképpen a tudatalattink üzenete, valamire ami a mostani életünkben nem kerek..
főleg, ha nyomasztó is és hiányérzetet kelt, és viszed bele a valós életbe..
én is még pörgetem a tegnap esti álmot, olyan érdekes volt, még az illatát is éreztem, és amilyen rámenős volt, szinte menekültem az álomból, de közben pedig annyira vágytam volna, egy ilyen "barátra akivel egyhullámhosszon vagyunk" huh beleborzongok..hogy milyen hamar vége lett, pedig jó lett volna belőle több...
tehát...valamit te is kaphattál ott az álomban amit a valós életben nem kapsz meg...
nálam is igy volt...kaptam valamit ami jó, és "még kérek ebből " :-)
volt egy film amiben egy pár egymásról álmodott, talán az volt a cime, hogy álmomban már láttalak...vagy hasonló...ott a szereplők alig várták, hogy találkozzanak egymássak, ha megérintették egymást akkor eltünk a másik..nálam is ezt volt, ahogy megérintettem rögtön megszakadt az álom..
nem tudom nálad hogy volt, mikor szakadt meg, mi az amit kaptál?
de mindenképpen hoztál át valamit amiből itt nincs elég :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!