Miért vagyok ilyen erőszakos álmaimba?
Azt álmodtam hogy egy erdei úton sétáltam, láttam egy korombeli srácot (20 év körüli), odamentem hozzá, lefogtam a karját, fejét, lenyomtam, próbált szabadulni, de erősebb voltam nála, bár hasonló testalkatúak voltunk, mégis erősebb voltam nála és ezt élveztem hogy lefogom meg fogva tartom, közbe arra gondoltam, mi lesz ennek a vége, mi a fenét csinálok, ilyet nem szabad csinálni, ha elengedem, hívja a rendőrséget és börtönbe kerülök.. aztán felébredtem
Miért álmodok ilyeneket? Sose erőszakoskodnék senkivel, nem akarok bajt senkinek, ilyet nem lehet csinálni, ez bűncselekmény, de ha nem lenne az akkor se akarnék senkit se bántani :(
Azt se tudom ki volt az a fiú álmomban, sose láttam, nem volt ismerős
Kb fél éve kezdődött, havi 2-3 ilyen álom, nemrég egy városba voltam, ott is lefogtam egy srácot az utcán, közbe meg arra gondoltam, hogy biztos felvesz egy térfigyelő kamera és már jönnek értem a rendőrök.. aztán felébredtem és elég szarul éreztem magam
Nem sokkal később nyomta valaki a csengőt, arra gondoltam hogy mostmár tényleg jönnek a rendőrök és börtönbe zárnak, mert ilyeneket álmodok, de csak a postás volt
Nem álmaidba hanem álmaidban !
Szomorú látni , hogy az otthon élők mennyire nem tudnak helyesen írni / beszélni a saját anyanyelvükön.
Tényleg nekem , aki Angliában élek már jóideje , kell kijavítanom ?
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!