Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek normális, ha...

Szerintetek normális, ha rendszeresen arról álmodok, hogy nőket erőszakolok meg, és gyilkosságokat követek el?

Figyelt kérdés
Valójában rengeteg gyűlölet van bennem, és erőszakos ember vagyok, de azért ilyenekre nem vetemednék mégis visszatérő álom nálam az ilyesmi.
2018. márc. 28. 00:03
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Menj pszichologushoz, es ne ide irkald a baromsagaid.
2018. márc. 28. 00:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, amíg csak álmodban csinálod, "oké", de azért normálisnak nevezném.
2018. márc. 28. 01:19
 3/10 Fish1 ***** válasza:
100%
A rengeteg gyűlölet miatt van. Amit ébren nem élsz ki, azt álmodban így dolgozod fel. Szerintem érdemes dolgoznod saját magadon és idővel elmúlnak, ahogy haladsz.
2018. márc. 28. 01:27
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Olyanokat miért nem álmodsz, hogy pl. belekötsz egy nálad sokkal erősebb fickóba? Mert érdekes módon a hős agresszív pasik sosem kerülnek ilyen szituációba... Olyankor valahogy képesek uralkodni az agresszivitásukon, nem is értem...
2018. márc. 28. 02:16
 5/10 anonim válasza:
58%
Ja, kezdjük el közösen szidni azért, mert nem azt álmodja magáról, amit szerinted fair lenne. Mert amúgy is jó dolog azt álmodni hogy másokat ölsz és erőszakolsz.
2018. márc. 28. 03:07
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Normális-nem normális az álmokkal nem lehet mit kezdeni. De jó is lenne, ha azt álmodhatnék, amit akarok.
2018. márc. 28. 06:50
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Sok ISIS-es videokat nézel. Váltsál mezei horrorra át.
2018. márc. 28. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Én nő vagyok és rendszeresen voltak/vannak borzalmas álmaim, amikben gyilkolok, én magam is valami szörnnyé válok, a vérüket magamra kenem, stb. Engem nagyon sokat bántottak gyerek és tinikoromban, rengeteg frusztráció van bennem. ez lehet az oka. Egyszer beszéltem erről egy pszichiáternek, mondta, hogy így tombolja ki magát az agyam. De terápia mindenképp kell. Neked is.
2018. márc. 28. 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Vigyázz, mert egyszer majd elkap az álomrendőrség, és mész az álombörtönbe.
2018. márc. 28. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az agressziódat kiélheted,ha lemész boxedzésekre.Egy idő után ringbe szállhatsz olyanokkal is akik már évekóta ott vannak.Na azok a Harcosok

fogják lecsökkenteni az agresszivitásodat először.Saját példámból kiindulva.Nem utolsó sorban

ha hazaérsz,csak bedőlsz az ágyba,egy jótékony alvásra.

2018. márc. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!