Mit jelenthet az ilyen erőszakos álom?
Néhány napja hasonlóan erőszakos témájú álmaim vannak, és kíváncsi lennék, mit jelenhetnek ezek. Kettő van, amelyekre a legjobban emlékszem. Az elsőben egy üres telek szélén álltam két férfi társaságában, beszélgettünk valamiről, amikor megérkezett egy harmadik, és azt állította, hogy "itt van az ellenség."
Felsorakoztattak előttünk nagyjából húsz embert, letérdeltették őket, én pedig végigmentem a soron, és mindegyiket egyesével fejbelőttem. Ezután nem emlékszem, mi történt.
Előző éjjel volt a második. Álmomban egy dombon sétáltam felfelé. Odaértem egy játszótérhez, és be akartam menni, de zárva volt, így mentem tovább. Egy "városibb" részhez értem, egészen kellemes sétálóutcák voltak(Pécs belvárosához hasonlított). Feltűnt, hogy egyedül vagyok egy hajléktalannak tűnő, idős, szakállas férfival, így megfordultam, és elindultam visszafelé. Követett, akkor is, amikor futni kezdtem, úgyhogy egy autóútra érve megkérdeztem, mit akar. Ha jól emlékszem, megtámadott. Én késsel védekeztem, kicsit ügyetlenül, de sikeresen. Azt hiszem, meghalt. Rögtön utána megjelent egy fiatalabb is. Róla csak tudtam valahogy, hogy fenyegetést jelent. Valahonnan szerezetem pisztolyt, de amikor lőni akartam feltűnt, hogy igazából műanyag, és használhatatlan, így megint maradt a kés, nála biztos vagyok benne, hogy meghalt. Ezután egy pillanatra azt hiszem felébredtem, de visszaaludtam, és következőnek egy elég átlagos helyen találtam magam. Leginkább egy nagyon régi tanteremhez tudnám hasonlítani,padok és székek nélkül. A terem másik végében valamilyen konyhára emlékeztető pultok voltak, illetve egy szükségtelenül nagy asztal. Meg ablakok. Emlékszem, hogy nagyon tetszett a fény, ami beáramlott, szóval odamentem leülni. Valamilyen fura, rózsaszín selyemruha volt rajtam(lány vagyok:D) ami nagyon szokatlan tőlem, ezért maradt meg. Leültem az asztalra, bejött valaki, én meg csak a padlót bámulva beszélgettem vele, nem is tudom miről. Egyszer néztem fel, és megfogalmazódott bennem, hogy a náci Dr. Josef Mengeléhez beszélek, de ez akkor egyáltalán nem tűnt furcsának. Teljesen abszurd volt az egész, valamit nagyon pakolászott, de nem néztem fel. Annyit tudtam, hogy pár napja ismerem, és hogy szerelmes vagyok belé. (??)
Ha valaki ért az ilyesmihez, szívesen hallanám a véleményét, kíváncsi vagyok, mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!