Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Erőszakos álmok, lehet jelenté...

Erőszakos álmok, lehet jelentése, jelentősége?

Figyelt kérdés

Kicsit morbid, de néha álmodok véres halálesetekkel, mint pl. hogy valakit valami félbevág, csak balesetszerűen.

Néha álmomban árnyakat látok magam mellett, vagy valakit, aki figyel rám. Nem bánt, nem szól hozzám, nem lép velem kapcsolatban, vagy figyel. Soha nem félek tőle, csak mintha ilyenkor zavarna, hogy nem tudom, hogy mit szeretne.

Volt, amikor egy csajjal voltam egy ágyon, fölé hajoltam, de durván hozzám szólt, mire álmomban megütöttem, pedig a valóságban egyébként nem tennék ilyet.

Ezeknél a részeknél mindig felriadok.

2015. nov. 13. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Néha mind álmodunk hülyeségeket:)
2015. nov. 13. 21:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Zsír, de én mindig. :D
2015. nov. 13. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran? És csak morbid az álmom?
2015. nov. 13. 21:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, általában mindig morbid és erőszakos álom. Hát nem tudom, naponta, kétnaponta.
2015. nov. 13. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Szoktál horror filmet nézni? Minek a hatására kezdődtek az álmok? Az életedben minden ok?
2015. nov. 13. 21:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Szoktam horrort nézni, de nincs hatással rám. :P

Nem tudom, minek a hatására kezdődött.

2015. nov. 13. 22:01
 7/9 A kérdező kommentje:
És nem, sok minden nem ok.
2015. nov. 13. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Akár a felfokozott idegi állapot is okozhatja, nem élsz zaklatott életet? Nem aggódsz túl gyakran, akár értelmetlen dolgokon is? Esetleg fóbiák?
2015. nov. 13. 23:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Zaklatott élek, felfokozott idegállapot? Még ez is igaz olykor.
2015. nov. 14. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!