Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet vajon ennek valami...

Lehet vajon ennek valami jelentősége/jelentése?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor álmodom azt, hogy mindjárt meghalok. Volt már olyan, hogy lelőttek, volt olyan, hogy megmérgeztek. Olyan is, hogy halálos beteg voltam, és olyan is, hogy tudtam, hogy valaki meg fog ölni. Szerintetek ennek lehet valami jelentése?
2012. szept. 17. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy állandóan félsz valamitől, picit paranoiás vagy. Próbáld máshogy nézni a világot, optimistán, nézd a jobb oldalát mindennek.
2012. szept. 17. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez csak is az elkövetkezendő reptoid inváziót jelentheti
2012. szept. 17. 21:48
 3/6 Srapnel ***** válasza:
Van jelentősége. Valami mély egzisztenciális félelemben élsz.
2012. szept. 18. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Halál: Hosszú életet jelent. A halál azt is jelzi, hogy életünk egy szakasza lezárul, ideje új terveket készíteni.

Régi magyarázat: szerencse, hosszú élet. Valaki az utadban áll egy vágyad megvalósításában, úgy érzet gátolva vagy. Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni.

méreg (mérgező szer, anyag)

- Ha jeltelen üvegben van és csak Te tudod róla, hogy méreg: nagyon, túlontúl is ügyesnek hiszed magad, úgy gondolod cseleiddel célt érsz. Ha üvegen, dobozon a méreg jele látható: dühödben meggondolatlan kipakolásoddal olyan lavinát indítottál el, aminek magad is kárvallottjává válsz; saját hibádbóli presztízsveszteséged. Mérgesgomba: nevetségesnek tartod az ellened irányuló áskálódást; nem ér célt az ellened irányuló piti rossz szándék. Méregpor: igazságosan osztod el a dühödet, mindenkihez van egy rossz szavad. Mérget főzni: bosszúterv, amelyet, szerencsére, nem is akarsz megvalósítani, beéred az ábrándozással. Méreg, ha az ételedbe teszik és ezt észreveszed, vagy más módon be akarják neked adni: nagyobb jelentőséget tulajdonítasz magadnak, mint amekkorával bírsz; úgy érzed, hogy irigyelnek, valójában csak szeretnél irigylésre méltó lenni, sőt: ez a leghőbb vágyad.

BETEG, KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt

Gyilkolás: Félelmeinket fejezi ki. Ha végignézzük, valószínű, hogy titkot fogunk megtudni. Ha valakit meggyilkolunk, akkor gondoljuk végig a kapcsolatunkat. Ha meggyilkolnak, hazudni fognak nekünk. Jót is jelenthet: változást, jó időszak kezdetét.

2012. szept. 21. 01:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. szept. 23. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is sokszor haltam már meg álmomban, kb hetente 2-3×. A másik gyakori álmom meg az, hogy bolygókat látok a Földről, de úgy, mintha csak kb Hold távolság, vagy még közelebbi lenne. Amúgy engem is lőttek le számszeríjjal, forgattak meg bennem baltát, kardot, lőttek le, fojtottak meg, égettek meg. De mostanság szerencsére már kevesebb ilyen rémálmom van.
2012. okt. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!