Wc-s és motoros álom jelentése?
Wc-s: azt álmodtam,hogy párommal egymás mellett ültünk a wc-n,fal semmi köztünk,csak egymás mellett ültünk,nem is messze egymástól.
Motoros:beálltam a benzinkúthoz tankolni egy nagy motorral,a kulcsot benne hagytam,míg én bennt fizettem,ellopták a motoromat(a valóságban nincs motorom)
Köszönöm a segítéget!!!
A wc-és álmodhoz szólnék.
A mosdó megjelenés álmunkban a belsőnket, a lelket mutatja.
Ha a mosdóhelység amiben vagy, szép, tiszta, ápolt, jól érzed magad benne, akkor a lelked is nyugodt, kiegyensúlyozott vagy.
Ha mosdó mocskos, emberi ürülékkel teli, büdös, rosszul érzed magad ott, akkor valami nagyon nyomja a lelked.
Szerintem ha ketten, egymás mellett ültetek a vécén, az két dolgot is jelenthez.
1. Túl sokat vagytok együtt, ami néha már zavar téged, és szeretnél nélküle is eltölteni egy kis időt. A sok együtt lét miatt már nincs privát/intim szférád. Igényelsz néha egy kis magányt, hogy csak magaddal foglalkozhass.
2. Kiegyensúlyozott a viszonyotok, harmonikus, jól megvagytok együtt. Szerettek mindent együtt csinálni.
A motorlopásos álom jelentheti szimplán azt hogy, félsz hogy valamilyen tárgyi dolgodat ellopják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!