Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Erőszakos álmok?

Erőszakos álmok?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran álmodok olyat, hogy lövöldözök, meg üldözök valakiket. Ők mindig a rosszfiúk.

De ami felkavaró lehet az az, hogy élvezni szoktam. Pedig mindig félelmet érzek az egész álom során, mert tudom, hogy veszélyesek és bánthatnak, vagy akár meg is ölhetnek engem. Mégis, nagyon jól érzem magam az ilyen álmokban, izgalmas, élvezem az egészet. Főleg amikor valakit nagyon messziről sikerül lelőnöm, akkor az nagyon jó érzés, hatalmas örömmel és megkönnyebbüléssel tölt el. Lehet hogy pszichopata vagyok?

2017. nov. 3. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát most hogy ez elmondtad nagyon annak tűnsz...

Ha valaki rossz, akkor is bűn megölni őket, mert másképp te se vagy jó, azaz ugyanolyan rosszak vagytok!

2017. nov. 3. 18:15
 2/4 anonim válasza:
Az álmokat nem mindig kell szó szerint venni. Mikor Dextert olvastam,én Magdi anyus konyhájában daraboltam egy rosszfiút, és megkönnyebbültem a hús látványától. Nem játszol esetleg valamilyen lövöldözős játékot? Sok dolog kihatással van az álmainkra..
2017. nov. 3. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem játszok semmi ilyesmit.

Viszont sokszor vágytam/vágyok arra, hogy rendőr legyek, vagy kommandós, esetleg valami hasonló. De végül más pálya mellett döntöttem, és most azt tanulom inkább. Viszont kicsit úgy érzem, hiányzik az akciódús élet, és az a hivatás milyen jó lenne, hogy élvezném. Néha eszembe jut.

2017. nov. 3. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez vágyálom volt. Hogy mi szeretnél lenni. Nem vagy pszichopata szükség van ilyenre is. Végül is jó ügyért harcolsz.
2017. nov. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!