Vonatbalesetes álmok?
Mióta szakított velem a barátom, egyre gyakoribbak az olyan álmaim, amikben meghalok (de elég groteszk módon, azokon leginkább nevetek ébredés után)
Az egyik ilyen fajta álmom a vonatbaleset, bár ezekben nem halok meg, csak megsebesülök. Általában kisiklik a vonat, vagy beleütközik valamibe, a körülöttem lévő emberek túlélik (ismeretlenek) és csak a baleset után találkozom ismerősökkel. Kicsit aggasztó.
A vonat az utazást, egy cél felé vezető utat jelent. Szakított veled, ezzel a közös jövőképet, az életben való közös utazás képét rombolta össze. ha úgy tetszik, kisiklatta a vonatot. Pozitívum, hogy nem halsz meg. Fel tudsz állni a csalódásból és elindulni. Ismerős arcokkal találkozol, szakítás (baleset) után ott állnak melletted. Nem érzed magad egyedül.
Mellékesen megjegyezném, hogy én is egy durva szakítás után álmodtam vonatokkal, balesettel. Bár nálam üres állomás volt, s sokszor az állomáson történt, hogy kisklott, nekiment valaminek. Azelőtt sem és azután sem voltak vonatos álmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!