Szoktatok rendszeresen ( ha nem is minden nap, de pár hetente vagy hetente) olyat álmodni, hogy másokat megvertek, megöltök, bántalmaztok?
Figyelt kérdés
Nekem ez évek óta van, és elgondolkodtam, hogy ez ilyen normális dolog, mint a szexuális álmok, vagy valami elfojtott agresszió van bennem.2021. ápr. 13. 15:08
1/3 anonim válasza:
Én ritkán álmodok ilyenekről, de valószínűleg a stressz okozza. Nem ismerlek, de nagy eséllyel nem vagy agresszív. Talán annyi hátulütője lehet az álmodnak, hogy ha gyakorivá és kellemetlenné válik akkor kihathat a való életben is rád, például szorongás, asszociált lehetsz és egyebek. Ha nem szeretnél ilyeneket álmodni érdemes napi 2-2,5 liter vizet meginni, esetleg egészségesebben étkezni, minimum 7 órát aludni. Ha annyira nem zavar és tényleg csak esetenként fordul elő akkor semmi gond nincs vele :D
2/3 anonim válasza:
Jobban meg kellene ismerned és értened önmagad ehhez.
3/3 Kispista István válasza:
Önismeret,ez kulcsszó.Az álmok dramatizálnak,azon gondolkodj el,hogy meg tudod-e védeni magad,vagy egyáltalán kiállsz-e magadért bizonyos helyzetekben? Mindenképp megéri,mert jobban leszel és talán még tisztelni is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!