Álmomba, matek tanáromal veszekedtem/megbántot, akivel való életben érdekes kapcsolatba álok, mi lehet az álmom jelentése?
Kedves Vivien!
Azzal semmi baj nincsen ha valaki baráti kapcsolatban áll néhány tanárával, viszont, hogy fizikai kontaktusba is kerültetek az már más helyzet. Ezt még fokozza az is, hogy a tanár 50 éves te pedig valószínűleg kiskorú. Egy tanár ne létesítsen ilyesfajta kapcsolatot egyetlen diákjával sem. Ha meg simogat mert "nem bírtok az érzelmekkel" akár szexuális értelemben akár nem, simán lehetne büntetendő amit csinál.
Bizalmadba engedted ezt a tanárnőt, és kicsit aggódsz, hogy nem vesz téged komolyan, és más tanároknak is elmondja a dolgokat, amiket megosztasz vele. Holott gondolom ezeket a dolgokat te nem mint diák osztottad meg a tanároddal, hanem mint magánbeszélgetés.
Nem tudom hány éves vagy, csak gondolom, hogy kiskorú lehetsz. De, ha idősebb lennél is fura lenne, hogy ti lopva ölelitek egymást, ha nem látja senki. Meg ezek a símogatások sem a fejed tetején történnek óra közben, hogy gratulálok, 5-ös dolgozat.
Szerintem lépj hátra egyet hátra mindenképpen. Ha a tanárod kezdeményezi az öleléseket, akkor azért legyél kicsit távolságtartóbb. Ha te kezdeményeznél, akkor pedig halgass az álmodra, mert lehet, kicsit többet gondolsz ebbe, mint ami valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!