Van reális esélye, hogy élőben megtalálunk olyan embereket, akiket még csak álmunkba láttunk?
"Állítólag, de pl a zombik és azon alfajai, amik még sorozatban sem léteznek sehol sem láttam"
Igen, azokat láttad már filmekben és játékokban.
Plusz egy kevésbé emberszerű és zavaros arcok könnyebb kitalálni, mint egy valóságosat az agyunknak.
"szerintem ez csak egy kvázi kifogás"
Amit te írsz, inkább az kifogás.
"Alapból vannak olyan épületek, városok, tájak az álmomban, amik ott természetesek"
"viszont a valóságban nem létezik"
Hát igen, amikor ugyan abban a világban, ugyan azon fizikai törvények között élünk, nem hiszem hogy képtelenek lennénk hasonlót kitalálni.
"Ugyanakkor arról is olvastam már, hogy álmunkban nem tudunk olvasni meg ilyenek"
és minden oldalnak hinni kell ami kijelent valamit.
Okos.
"tehát most vagy én mégis tudok olvasni"
Aham, szóval mostmár univerzális igazságnak vetted, hogy nem lehet olvasni álmainkban.
Okos.
"vagy nem álmodok és egy párhuzamos életet élek egy másik univerzumba?"
Ez nem csak logikai ugrás, hanem röhej.
Én találkoztam olyan emberrel, akit addug csak álmomban láttam. Kb olyan volt, mintha álmunkban kezdődött volna el a kapcsolatunk.
Az illető az ország túlsó végében lakott. Sehol, soha nem láthattuk egymást azelőtt.
Ezt egy feltehetőleg delnőtt embernek miért kell elmagyarázni?
"Ha látnám élőbe akkor nem az lenne a kérdés"
Ha látsz egy embert a tömegben, akkor te azt nem fogod tudni tudatosan felidézni vagy csak nagyon nehezen.
Az alap premissza hibás, rossz a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!