Mit jelenthet ez az álom? Van reális "előrelátás" alapja?
szóval megyünk portugáliába nyár végén és úgy kértük a repülőn a helyet, hogy az ablak elé a 19es sorba és álmomba is ott ültünk épp odafele tartottunk pont a 19es sorba amikor kigyulladt a repülő és elkezdett zuhanni
és volt már olyan hogy az ilyen látomásszerű álmom beteljesült, de volt ,hogy csak intő jel volt. szerintetek mit jelenthet?
Sajnos (vagy nem sajnos) a valóság nem Harry Potter, és csak nagyon nagyon kevés ember képes tényleg a jövőbe látni, és nagyon nagyon kevés álom szól ténylegesen a jövőről. Így tehét azt mondhatom, hogy 99,9999%-ban az álmod nem a jövőt mutatta meg.
Én inkább arra tudnék itt gondolni, hogy valamiért te nem akarsz Portugáliába menni a nyár végén. Van bármilyen okod is, ami miatt esetleg nem szeretnél menni? Bármi is visszahúzna? Egy barát/barátnő, egy program, vagy félelem a repüléstől, esetleg félelem hogy azokkal töltsd azt a pár napot, akikkel utazol? Biztos nincs semmilyen negatív érzésed az egész utazással kapcsolatban?
Szerintem van, és ebben az esetben az álmodnak kettős célja van.
- Az álmok túlnyomó többsége (kivéve a rémálmokat) vágybeteljesülés, ergo - tudom hogy durván hangzik - te a te elméd valamiért nagyon nem akar elmenni Portugáliába, ezért inkább az a "vágya", hogy lezuhanjatok.
- Az elméd úgy gondolja, hogy egy ilyen álommal esetlegesen a valóságban is el tud riasztani téged ettől az utazástól, és a félelmeid miatt valamilyen kamu indokkal lemondod majd ezt az egészet.
Ha ez előrelátás volt akkor se biztos hogy elkerülhető.
Ha felszállsz a gépre akkor lehet hogy megtörténik.
De ha el akarod kerülni és a jegyedet átteteted akkor lehet hogy pont ezért fog bekövetkezni (a másik géppel).
Ha nem előrelátás volt akkor csak a repüléstől való félelmeid miatt álmodtad ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!