Megérezni valakit reális vagy csak beképzelem?
Megismertem egy férfit a munkahelyemen.
Nagyon sokáig kommunikáltunk, nagyon mélyen, aztán egyszer csak számomra ismeretlen okból ez abbamaradt. Azóta egyszer beszéltünk, de már nem úgy mint "azelőtt".
Sokat gondolok rá..pedig nem kellene..és megérzem, ha hozzánk jön. Vajon miért? Lehet valamilyen spirituális oka vagy szimplán csak a véletlen műve?
Hogyan tudom megkülönböztetni a kettőt?
Mivel még vágyakozol utána, ezért a gondolataid, ha nem is tudatosan, de sokat foglalkoznak az illetővel. Két lehetőség van. Az egyik, hogy gondolsz rá, és utána megjelenik, ezt pedig te úgy könyveled el, hogy megérezted a közeledtét, amikor gondolsz rá, de nem jelenik meg, azt pedig figyelmen kívül hagyod. Ez amolyan önbecsapás, hamis igazolás. A másik lehetőség, hogy tényleg megérzed, amikor jön, mert olyan nagy területet foglal le az elmédből, hogy ha a közeledben van, már az előtt észleled, hogy tényleg találkoznátok. Hogy a kettő közül melyik a valóság, azt csak te tudod ellenőrizni úgy, hogy megfigyeled a gondolataidat. Az első lehetőség valószínűbb. Ezért először azt vizsgáld meg, és ha azt kizártad, akkor lehetséges a második eset.
Sok oka van, hogy az első a valószínűbb. Az első ok, hogy sokat gondolsz rá, azaz nem csak olyankor, amikor megjelenik. A második, hogy a leírás alapján nem annyira ritkán találkoztok. A harmadik pedig, hogy a leírásod szerint csak őt érzed így meg előre. Ha mást is így előre éreznél, más lenne a helyzet. Ugyanígy más lenne a helyzet, ha csak akkor jutna eszedbe, amikor tényleg megjelenik.
Amikor nagyon szerelmes voltam, nekem is voltak megérzéseim.
Nem jelentett semmit. Én szerelmes voltam és rákapcsolódtam. Ha nem viszonzott, akkor szart se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!