Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Néha elég fura álmaim vannak.

Viszont nem hiszem hogy az álmoknak jelentéseik lennének, viszont lehet az van annyira másabb mint átlagos álmok, hogy ezt leírjam.

Szóval az álmomban mindig vonaton vagy gyalog utaztam olyan helyekre, ahova minden nap mentem.

Viszont minden mintha picit színtelenebb lett volna.

Minden kissé szürkésebb és egyszerűbbnek látszódott.

Azt vettem észre, hogy a szokásosnál több ember utazik azon a vonatjáraton amin én szoktam, emellett még jóval csöndesebb volt az út, szinte senki nem adott ki egy hangot sem.

Aztán hatalmas üvöltést hallottam és egy félelmetes arcot láttam ami felém el kezdett futni.

Szinte instant az arcomba ért és eltűnt.

Az utasok egy része mintha nem is látta volna, mások pedig eléggé megrémültek, bár még mindig nem beszéltek.

Ez párszor újra megtörténik, majd valaki odajön hozzám és odasúgja: "Tedd fel a kezed."

Feltettem, mintha egy metrón kapaszkodnék és megszüntek ezek az entitások.

(Ezekről az entitásokról még annyit, hogy ismerem az összeset ilyen creepypastából meg hasonló szerkesztett képek, amelyektől nem félek alapjáraton.)

Viszont néha elfelejtettem feltenni a kezem és újra megjelentek ezek az alakok akik ordítanak rám messziről és rám futnak.

1 hónapban egyszer legalább ilyen vagy ehhez hasonló idiótaságokat álmodok

2022. júl. 23. 08:06
 1/1 anonim válasza:
Lehetséges hogy van valami jelenleg az eletedben amitől tartasz? Vagy csak erzekenyebb időszakod van és ezert jönnek elő
2023. jún. 14. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!