Miért álmodhatok ilyen sűrűn terhességgel?
Figyelt kérdés
Olyat hallottam már, hogy valaki pár havonta vagy egy évben egyszer álmodik arról, hogy terhes vagy gyereke van közben nincs egy se. Én hetente jobb esetben egyszer vagy kétszer és nagyon élethűek mindig. Tegnap éjszaka pl. arra keltem hogy fogom a hasam mintha terhes lennék és úgy simogatnám. Látom álmomban azt is, hogy nő a hasam, ki az apa de amúgy nincs esély arra, hogy terhes legyek. Mitől lehet ez? Már unalmas hogy aztán az üresség érzése, hogy nincs semmi tudatosul bennem és az egész napomra rányomja a bélyegét. Tudatosan védekezek mert anyagilag nem állok készen egy gyerekrenov. 28. 10:47
1/2 anonim válasza:
Vagy félsz tőle vagy vágysz rá. De foglalkoztat, azért álmodsz ezzel. Hogy melyik, azt eldönti, hogy örömet vagy kétségbeesést érzel. Az is lehet, a környezetedben téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!