Miért álmodok terhességgel ?
Figyelt kérdés
Álmomban pozitívat teszteltem,és beágyazódásról is álmodtam.
Ma pedig egy hatalmas nagy tehénnel,utánanéztem és azt olvastam ,hogy anyaságot,termékenységet jelképez . Terhes nem lehetek,mert védekeztem. Ezek az álmok,a belső félelmeim lehetnek az anyasággal kapcsolatban ?
aug. 30. 20:02
2/5 anonim válasza:
Az álmok a tudalattidból jönnek.
Ha félsz az anyaságtól ezért álmodsz erről.
4/5 anonim válasza:
Álomban a terhesség nemcsak a valós terhességgel kapcsolódhat összze. Jelenthet bármilyen dologra utalást, amit a "gyermekednek" tartasz, pl. a munkád, valamilyen hobbid vagy projekted. Mutathatja hogy rengeteg benned a kreativitás, ami arra vár hogy használják.
5/5 anonim válasza:
És féltél ettől vagy örültél neki? Mert azt jelenti inkább, amit érzel. És igen, nem feltétlenül gyerekvállalás, lehet valami, amit megteremtenél, amiben kiteljesednél vagy csak vágy arra, hogy pont megtaláld ezeket. Vagy félelem a felelősségétől annak, hogy "megszüld", amire igazából vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!