Azt álmodtam az éjjel hogy nem érem el a fiamat sehogyan sem. Végül a fiam egyik barátnője érte el. Ez mit jelent?
Semmi különöset. Át kell gondolni, milyen mostanában!! a viszonyod a fiaddal, ill. a barátnőjével. (hány éves a fiad és te? Történt-e valami, akár apróság köztetek, egy vita vagy erős beszélgetés). Ha "egyik" barátnő, akkor több is van egyszerre? Ez neked belefér, ez a "nyitott kapcsolat vagy tabu? És ha a nő elérte, akkor megkönnyebbültél? Szeretnéd-e, hogy csak ez legyen a barátnője.
Szóval nincs olyan, hogy valaki megmondja neked MIT jelent az álmod - kérdések vannak, amikre magadban kell igaz válaszokat adnod. Lehet, hogy csak apróságok. (Minap a 21 éve halott nagybátyám jelent meg rövid időre egy szobában és én marha nem jöttem rá, hogy ez álom így nem léphettem át "tudatos álom"-ba, mert akkor kérdezhettem volna őt, (aki én vagyok)
Mert > Tat tvam aszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!