Minden hajnalban erre ébredek fel. Miért?
Figyelt kérdés
Volt nemrégiben egy lány akivel ismerkedtem pár hétig. Nagyon jól alakult a dolog de végül arra jutottam, hogy csak játszadozik és hazudik, így otthagytam. Hajnaltól késő estig beszélgettünk minden nap.
Több mint 1 hete nem beszélünk már de 3-4 napja mindig arra riadok fel álmomból, hogy írt valamit és egyből nézem a telefonom…
Nem kezdtem el érzelmeket táplálni felé szóval erre se foghatom a dolgot.
Ezt hogyan tudnám megszüntetni? Vagy miért álmodom ezt minden nap?
nov. 28. 22:06
1/4 karmazsinlevendula válasza:
Valószínü, hogy olyan sérelmet okozott neked belül, hogy így tudod csak feldolgozni lelkileg ennyi az egész. És az agyad is így tudja csak feldolgozni ezeket az ingereket, ami ért.
2/4 anonim válasza:
Hajnaltol keso estig, ti nem dolgoztok vagy mivan??
3/4 anonim válasza:
Én meg 10 evvel ezelotti munkahelyen levo csajorol fantazialok a mai napig de hogy de meg dugnam 🤣
4/4 A kérdező kommentje:
Dolgoztunk, csak szerencsére elég kötetlen mind a 2 munkahely aztán akkor és azt csinálunk ahogy kedvünk tartja/tartotta.
Azért az kicsit más. 😅
tegnapelőtt 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!