Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet, hogy minden...

Mitől lehet, hogy minden hajnalban pontban 4.30-kor ébredek?

Figyelt kérdés

27 hetes vagyok, elegge aktiv pocaklakoval. :) ( az elozo babam fele ennyit nem mozgott)

Mar egy hete igy ebredek (bar most mintha nem ő ebresztene) kinyitom a szemem, gondolkozok, hogy most mivan... :) ranezek az orara, 4.30. kimegyek wcre, felébred a baba, kis mocorgas, aztan mar nem birok csak egy ora mulva visszaaludni.

Pocaklakó úgy szokta, hogy van, mikor 2-kor ebreszt 4-5 napig, aztan 3-kor 2 napig... De most nem ő ébreszt..

Mitol lehetnek ezek az ebredesek?

Ja es meg is szokt ehezni, de nem eszek, akkor nyomom magam vissza alomba... :)

2013. szept. 27. 05:05
 1/3 anonim ***** válasza:

1. 4:30-kor jön az első busz ami felébreszt.

2. 4:30-kor kel a szomszéd órára, amit "meghallasz".

3. 4:30-kor megy el valaki dolgozni és csapja be a bejárati ajtót, vagy a kocsija ajtaját.

(állítsd be az órádat 4:25-re és figyelj milyen zajok vannak 4:30-kor :)))) )

2013. szept. 27. 06:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Hehheeh koszi ! ;)
2013. szept. 27. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egy darabig minden hajnalban pont 4kor keltem és nem is bírtam vissza aludni legalább 1-1,5 órán keresztül :)))
2013. szept. 27. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!