Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pontban 32. héten kell menni...

Pontban 32. héten kell menni uh-ra?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 30 hetes. 2 hete voltam utoljára a dokinál, aki akkor csinált uh-t és megnézegette a baba méreteit, megvizsgált kézzel is. Viszont terhesgondozás hétfőnként van, de jövőhéten már szabin van a doki, utána pont karácsonykor leszek 32 hetes, aztán pedig szilveszter. Így 34 hetesen tudok eljutni hozzá. Ez baj, vagy menjek el jövőhéten egy még rendelő dokihoz? (Nincs fogadott orvosom.)
2012. dec. 11. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

én 28 hetesen voltam, majd 36 hetesen

nincs a 32. héten olyan vizsgálat, ami miatt menni kéne, hacsak nem változott a protokoll 2 év alatt

2012. dec. 11. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok mert két ünnép között lennék 32hetes de most 17re rendelt vissza a doki kérdeztem el e menjek ultrahangra azt mondta előbb nem mint mielőtt betöltöm a 32.hetet inkább utána mert az nem baj szóval csak januárban megyek 33hetesen!
2012. dec. 11. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor csak nem lesz gond. Mondjuk jövő hétre még úgyis tervezek beiktatni egy 4d-t. :)
2012. dec. 11. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a 28. héten és a 37. héten voltam uh-n. Szóval szerintem nem baj, mert ez már nem olyan, mint a 12. heti.
2012. dec. 11. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont tegnap kérdeztem itt ugyanezt! Ma beszéltem a védőnőmmel is meg voltam a kórházban is. Én külföldön leszek jövő héten, így pont 32hetesen nem tudok menni. Azt mondta a védőnő, hogy akkor nyugodtan menjek el ezen a héten. Ma bementem, de mivel reggel összeomlott a számítógépes rendszer, nem tudtak fogadni senkit. Kijött egy szonográfus hogy tájékoztasson bennünket, őt kérdeztem meg, hogy mit tegyek. Azt mondta hogy ők két ünnep között is dolgoznak, szóval nyugodtan mehetek akkor is!

Szóval szerintem nyugi, ha nincs panaszod, akkor elég 34hetesen menni. Ha biztosabbnak érzed, akkor akár jövő héten is elmehetsz!

2012. dec. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!