Nem jelenhet meg.
Ez a reinkarnáció dolog csak becsípődött egyeseknél, holott manapság globális átlagban talán csak az emberek 20-30 %-a hihet benne, USA átlag 20-25 %.
Miből gondoljuk, hogy igaz lenne, ha 3500 év alatt csak ennyire futotta, ez is lassan csökkenő, így elég komolytalan.
Magyarországon régebben nem is volt divat a reinkarnáció, csak a rendszerváltás után szivárogtak be olyan indiánok, akiknek a tehén volt a szent állata. Ők terjesztették ki a saját agymosásukat másokra, sok esetben nem is anyagi érdek nélkül.
Ők voltak a megélhetési reinkarnációsok.
Belinkelet egy korábbi, hasonló témájú kérdést, hátha talász hasznosat a válaszok között:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-kar..
Nem nagyon, inkább bevillanások lehetnek nappali vagy esti éber tudatállapotban.
Sokat kell meditálni, meg egyéb szellemi gyakorlatok.
Igen lehet.
Nekem pl nincs más magyarázatom arra, mikor 25 éves nőként anno azt álmodtam, hogy 12 éves fiú vagyok és sorban állok a boltban, angolul beszélek.
4.
Bármilyen hihetetlen, a tudománynak van rá magyarázata.
Nincs kapcsolat előző életekhez, a hozzáértő szakemberek még azt sem támogatják, hogy az ondósejt vagy petesejt átvinne rejtett adattöredékeket, ezzel kapcsolatban.
Más átvitel pedig egyszerűen nincs.
Írj már egy 100 mondatos esszét, hogy mi a fészkes fenét keresel az ezotéria kategóriában ateistaként és full materialistaként?
Menj oda vissza, ahonnan jöttél (és ahonnan eredezteted magad😅)
Ne haragudjatok meg de nem azért raktam ki a kérdést hogy itt vesszetek össze alatta....
Akinek nem tetszik a kérdés görgessen tovább.Akit pedig érdekel az ezotéria azokba legyen szíves nem belekötni egy olyannak aki nem hisz ilyenben.Köszönöm!
Kérdező, teljesen igazad van. Ez egy kérdezz-felelek oldal, ahol a szabályzat szerint a kérdésekre illene válaszolni, arra viszont minden felhasználónak jogosultsága van, hogy a véleményét, válaszát megírhatja, kulturált formában.
Másikkal személyeskedni egyáltalán nem támogatott, más fórumokon sem, ez pedig konkrétan nem is fórumos típusú felület.
Normális esetben sorakoznának szépen a válaszok, vagy néha előfordul ellenvetés is, kulturált formában, ezt nem mindig lehet elkerülni.
Hogy mit mondhat el a hívők igazságáról, akik személyeskedéssel reagálnak mások tisztességes véleményére, amit az legjobb tudása szerint megfogalmazott, ezt mindenki levonhatja.
----------------------------
Én nem személyeskedtem senkivel, csak válaszoltam egy kérdésre.
-----------------------------
Amikor korábban mások személyeskedése okán panaszt tettem, azt a választ kaptam "központilag", hogy véleményem nekem is lehet, kérném ezt tekintetbe venni!
Nem célom senkinek az erőszakos meggyőzése, soha nem is tettem ilyet.
Viták mindig abból vannak, hogy szimplán csak válaszolok, de van itt 1-2 olyan felhasználó, akik más véleményét tolerálni nem hajlandók.
Ők provokálják mindig a veszekedéseket, hogy arról ne is beszéljek, amelyik már tavaly megfenyegetett, hogy direkt elüldöz innen a véleményem miatt, viták provokálásával, hogy feljelentsen és tiltasson engem.
Milyen szint ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!