Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van jelentése az álmomnak?

Van jelentése az álmomnak?

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson voltunk, éppen mentünk fel egy magas hegyre, éppen egy meredek szakaszon jártunk, mikor is a mögöttünk lévő két csaj (kettes oszlopban mentünk) hirtelen elvesztette az egyensúlyát. Nyújtottam a kezem a mögöttem lévő lánynak, aki viszont a tőlem jobbra lévő társam kezét fogta meg, úgyhogy gyorsan segítettem a másik lánynak. Miután segítettem neki feljönni a hegyre, hosszan, és szorosan átölelt, majd azt mondta: "tudtam, hogy nem fogod hagyni, hogy leessek a hegyről". Majd ezután még egyszer megölelt. Tetszik a csaj, írtam neki szerelmes levelet, de leszarta magasról. Mit jelent ez az álom?

2022. júl. 15. 09:56
 1/1 anonim ***** válasza:
93%

A hegymászás maga szimbolizálhatja a magas célokat, amelyeket magad elé állítottál. A hegyek spirituális értelemben az emberi létezés középpontját jelképezik. Az, hogy hogyan viselkedsz a hegyen, az életben való hozzáállásodat tükrözi.

Az, hogy a lány megjelent az álmodban, azt jelenti, hogy mély érzelmek fűznek hozzá, mint írtad, bizonyítani szeretnél neki, “meghódítani”.

2022. júl. 15. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!