Kell hogy legyen ennek az álmomnak jelentése. De mi?
Egy temetőt láttam álmomban a sír kövek hó fehérek voltak be lepte az egész temetőt a virágok és fák de a rózsaszín virágokkal voltak be borítva gyönyörű volt az egész! A temető mellett volt egy kis föld út ami lefelé vitt az autónkat láttam lefelé gurulni, majdnem bele is gurult egy tóba, de aztán ki kerülte.
Annyira meg fogott ez az álom, és azért még hozzá mert nagyon szép virágok és virágos fák pompáztak benne olyan volt mint a mennyország.
Szerinted mit jelent? Ha kérhetem normális választ írj. Köszönöm.
Nem jelent semmit. Ébrenlét alatt a külvilág ingerei tudatunk kognitív részére hatnak. Az új információk feldolgozása, rendszerezése csak úgy válik lehetségessé, ha agyunk ismét befogadóképes lesz.
Az álomlátásos alvás szerepe a kognitív részének visszarendeződésében keresendő. Ilyenkor dolgozzuk fel a miket ért érzelmi hatások és értelemmel bíró információk jelentős részét. A regenerálódás után agyunk kognitív rész ismét felvevőképes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!