Mi ennek a nagyon furcsa, beteg álmomnak a jelentése, ha van?
Nem tipikus rémálom. Inkább a hangulata tette azzá. Nagyon rosz fenyegető hangulata volt.
Az elejére nem emlékszem tisztán. Köröspartnál voltam a családommal ott ugye gát is van. Egy üdülőközpont fele a gát leejt. Nos, mi ültünk valahol egy ilyen "horgászhelyen" de ráláttunk a gátra. Egyszer csak a tetején sétálni kezdtek furcsábbnál furcsább emberek(?) de mindig csak egy. Ezek mindig megálltak ott ahol leejt a gát, tehát a leejtőn. A végén ott gyűltek egy csomóan ilyenkor már tudtuk hogy őket meg fogják ölni ergo nem lehetett felmenni a gátra. Elkezdte valami v. valaki ölni őket brutális módon órákig tartott ez. Aztán a haláluk után a szellemük vagy nem is tudom visszafordultak és mentek vissza oda ahonnan jöttek. Közvetlen előttünk mentek lent, nagyon félelmetes és torz látvány voltak. Kilogikáztuk hogy azok haltak meg akik zenét hallgattak akkor fülesen stb. Hajnalig tartott a gyilkolászás, a lenti emberek egy csíkon belül nem mozoghattak ha élni akartak. Lassan mindenki bealudt mire lecsillapodtak a dolgok. Ilyenkor egészen hajnalig mulatós zene ment valahonnan kihangosítva, arra is ölt az a valami. Órák után ki lett kapcsolva. Ilyenkor Édesanyámmal elfutottunk nagyon dühösen a házunkhoz mert tudtuk hogy ott lesz az elkövető, a kamrában és onnan irányította a zenét, ott volt a búvóhelye. Benyitottunk épp jött le a lépcsőn egy alsós tanár az ált. iskolámból. Elkezdtük kérdőre vonni, de elhalványodott majd eltűnt. Felmentünk a lépcsőn, benyitottunk. Kiakadtam hova tűnhetett a tanár. Anya ezt mondta: Ő csak egy áldozata volt....nézz oda.....Anya elbújt egy szekrény mögé, és mire odanézhettem.....felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!