Mit jelenthet ez az álom? (nagyon beteg)
Az álom elején apámmal megyek egy autóban és valami ilyesmit mondott: Na most nem történik az ami a Végső Állomásban. Aztán begyorsít én pedig elkapok egy lámpaoszlopot aminek a segítségével megfordulunk. Aztán vágás, már az országúton száguldunk én kimásztam a motorháztetőre és ha a lábam hozzáért egy szembejövő autóhoz az elrepült több méterre. VÁgás: Mostmár valami kastélyban vagyok, kimegyek az erdőbe vadászni. Éjjel van. Ott vannak az etruszkok szarvasbőrbe öltözve, agancsokkal a fejükön. Most tértek vissza a vadászatról. Hoznak mindeféle állatot, de ami érdekes, hogy az állatok is élnek. Odamennek valami kondérhoz és mondtak valami baromságot, én csak egyre emlékszem: Bölénykoponyusz Maximusz. Aztán agresszívan megkérdezték, hogy miért vagyok itt, és én visszaszóltam aztán jött szörny, aminek elkaptam a kezét áttekertem a nyaka köré és három ujjánál fogva tartottam. Erre mind csak csodálkoztak és azt mondták, hogy ez volt a legerősebb lény az erdőben.
Na ez mi a fenét jelenthet?
"Na ez mi a fenét jelenthet?"
Apukád rádnyitott (vagy rád fog) miközben animal szexet nézel (néztél) etruszkokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!